Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droom van mijn moeder
Droom van mijn moeder
Jill woont met haar baby en schoonzusters in één huis. Haar man is gesneuveld in de Tweede Wereldoorlog, tijdens Jills zwangerschap. Jill lijdt aan een pos... »
 
 
 
 
 

Te veel geluk
Te veel geluk
Een jonge vrouw en moeder die moet leren omgaan met de ondraaglijke pijn van het verlies van haar drie kinderen; een vrouw die probeert wraak te nemen op haa... »
 
 
 
 
 

Stilte
Stilte
In Stilte, de uitzonderlijke nieuwe bundel van Alice Munro, vinden we verhalen over vrouwen van alle leeftijden en in alle mogelijke omstandigheden. Hun leve... »
 
 
 
 
 

New Selected Stories
New Selected Stories
 »
 
 
 
 
 

The Beggar Maid
The Beggar Maid
Stories of Flo and Rose. Born into the back streets of a small Canadian town, Rose battled... »
 
 
 
 
 

De manen van Jupiter
De manen van Jupiter
Elf verhalen over vrouwen die, ieder op eigen wijze, ontdekken dat de liefde maar zelden eerlijk en betrouwbaar is. De vrouwen zijn van verschillende leeftij... »
 
 
 
 
 

The Progress Of Love
The Progress Of Love
With the ease and mastery that have won extraordinary acclaim for her writingAlice Munro explores the most intimate and transforming moments of experience m... »
 
 
 
 
 

Levens van meisjes en vrouwen
Levens van meisjes en vrouwen
Canada, jaren veertig. Als het gezin van Del Jordan van het platteland naar de stad verhuist, wordt Del omringd door vrouwen: haar moeder, een pittige, wat b... »
 
 
 
 
 

Familiestukken
Familiestukken
Hoe kies je het állermooiste van een schrijfster die alleen maar geweldige verhalen heeft geschreven? In goed overleg, wat in ons geval wil zeggen: door elk... »