Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dwalingen
Dwalingen
In een dorp aan de Hollandse kust kennen de mensen elkaar door en door. Hier laat de oorlog zich anders voelen dan op het slagveld, anders dan in de grote st... »
 
 
 
 
 

Pater van Kilsdonk
Pater van Kilsdonk
Pater Jan van Kilsdonk (1917-2008) was een legendarische figuur in de Amsterdamse studentenwereld. Kort voor zijn dood keek hij samen met Alex Verburg terug ... »
 
 
 
 
 

40x Italiaans
40x Italiaans
heerlijke en gezonde recepten, van pasta tot toetje, eenvoudig en snel te bereiden »
 
 
 
 
 

De verzoening
De verzoening
Het verhaal van Hank Heijn is het relaas van een sterke vrouw, die de momenten van geluk én de zwaarste beproevingen steeds op geheel eigen wijze heeft door... »
 
 
 
 
 

Intiem
Intiem
<strong>Unieke heruitgave van de memoires van Liesbeth List</strong><br/> <br/><br/><br/>'Mijn verdriet heb ik uitgeschreeuwd op het toneel. De liederen die ... »
 
 
 
 
 

Liesbeth List
Liesbeth List
Het levensverhaal van Liesbeth List. In het boek vertelt zij over haar passie voor muziek, haar ups en haar downs, haar ontmoetingen met grote artiesten als ... »
 
 
 
 
 

Verborgen schoonheid
Verborgen schoonheid
 »
 
 
 
 
 

Ik heb truffel, wat heb jij?
Ik heb truffel, wat heb jij?
In de lente van 1995 heeft Alex Verburg een lang gesprek gevoerd met Annie M.G. Schmidt. Achteraf bleek dit het allerlaatste interview te zijn dat de schrijf... »
 
 
 
 
 

Pater Van Kilsdonk
Pater Van Kilsdonk
In het laatste jaar van zijn leven ontving pater Jan van Kilsdonk (1917-2008) bijna wekelijks Alex Verburg om zijn memoires te boekstaven. Van Kilsdonk, een ... »
 
 
 
 
 

Jochem
Jochem
Kan een leugen uit liefde begaan niet meer waarheid in zich dragen dan een waarheid zonder genade? 'Jochem' vertelt het verhaal van drie generaties en hun ba... »