Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In the Name of Rome
In the Name of Rome
The Men Who Won the Roman Empire. Phoenix Press. The Roman army was one of the most effective fighting forces in history.... »
 
 
 
 
 

Augustus
Augustus
Adrian Goldsworthy portretteert keizer Augustus in deze ontwapenende biografie. Augustus was de eerste keizer van Rome en ging de geschiedenisboeken in als '... »
 
 
 
 
 

Vindolanda
Vindolanda
<p>Britannia, 98 n.Chr.</p><p>De bruisende legerbasis Vindolanda ligt aan de noordelijke grens van het Romeinse Rijk. Het zal nog zo’n twintig jaar duren v... »
 
 
 
 
 

Cannae
Cannae
Hannibal's Greatest Victory. Phoenix Press. On 2 August 216BC, Hannibal won his greatest victory in the plain north... »
 
 
 
 
 

Caesar's Civil War 49-44 Bc
Caesar's Civil War 49-44 Bc
49-44 BC »
 
 
 
 
 

Rome en Perzië
Rome en Perzië
<p>In ‘Rome en Perzië’ beschrijft oudheidspecialist Adrian Goldsworthy de zeven eeuwen aan rivaliteit tussen wereldmachten Rome en Perzië. Het Romeinse... »
 
 
 
 
 

Passage
Passage
The journeys that people, rivers, landscapes and even stone take through... »
 
 
 
 
 

Philippus en Alexander
Philippus en Alexander
<p>Er zijn weinig historische figuren die zo tot de verbeelding spreken als Alexander de Grote. Vanaf het moment dat hij Azië binnenviel in 334 v.Chr. tot z... »
 
 
 
 
 

Antony And Cleopatra
Antony And Cleopatra
Antony and Cleopatra »