Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Poesjes in nood!
Poesjes in nood!
Stern is op weg naar softbal. Opeens hoort ze iets piepen. Vlak bij een grote, oude flat. In de struiken zit een klein poesje. Een baby-poesje. Stern kijkt g... »
 
 
 
 
 

Meneer De Haan
Meneer De Haan
Er is een nieuw meisje op school Mier. Pep skate haar bijna omver. Toch worden ze vriendinnen. Pep mag mee naar Miers huis. Maar Pep vindt het daar niet fijn... »
 
 
 
 
 

Display Doorlezers Kranendonk/Oldenhave
Display Doorlezers Kranendonk/Oldenhave
Kranendonk Oldehave Display »
 
 
 
 
 

Pak die man!
Pak die man!
Dik is op reis. Met zijn moeder en drie dikke tantes. De tantes kletsen moeder rijdt. Ze zijn op zoek naar een man voor tante Sjaan. Dan gaat het mis de mist... »
 
 
 
 
 

Naar opa
Naar opa
prentenboek d. Taaltrapeze. »
 
 
 
 
 

Dat doe je niet
Dat doe je niet
Vakantie! Stern sjeest naar huis. Maar eerst even langs de poezen. Die wonen bij Gilbert, de baas van de flat. Elke dag gaat Stern ernaartoe. Even knuffelen.... »
 
 
 
 
 

Mi mono, mijn aapje
Mi mono, mijn aapje
Er is een nieuw jongetje in de klas. Frederico vertelt over Spanje het land waar hij woonde. Daar holt hij een bal achterna. Onderweg moet hij langs een vals... »
 
 
 
 
 

De rode tas
De rode tas
Het werk zit erop. Ook voor Knelis die diamanten slijpt. Hij loopt het gebouw uit maar gaat weer terug. Iets vergeten mompelt hij tegen de portier. Even late... »
 
 
 
 
 

Wat een verjaardag!
Wat een verjaardag!
 »