Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Daar gaan we weer
Daar gaan we weer
Sean - spreek uit Sjon - zit net in de puberteit, terwijl zijn moeder last heeft van opvliegers en zijn vader gebukt gaat onder een hernia en een schildklier... »
 
 
 
 
 

De rode tas
De rode tas
Het werk zit erop. Ook voor Knelis die diamanten slijpt. Hij loopt het gebouw uit maar gaat weer terug. Iets vergeten mompelt hij tegen de portier. Even late... »
 
 
 
 
 

De twee kunstenaars
De twee kunstenaars
prentenboek b. Taaltrapeze. »
 
 
 
 
 

Display Doorlezers Kranendonk/Oldenhave
Display Doorlezers Kranendonk/Oldenhave
Kranendonk Oldehave Display »
 
 
 
 
 

Stern is het zat
Stern is het zat
Doorlesers Lange verhalen voor jonge lesers
Eerlijk spel: dat is niet alleen in sport nodig. Maar ook in hoe je met elkaar omgaat. Danny zet Jordi onder druk... »
 
 
 
 
 

Ik kom zo!
Ik kom zo!
Peggy wil voorgelezen worden, maar mamma roept: 'Ik kom zo, ik ben even bezig...'<br/><br/>Wat ze ook probeert, mamma heeft geen tijd.<br/><br/>Dan gaat Pegg... »
 
 
 
 
 

Zeilen in de nacht
Zeilen in de nacht
Romano, Kelly, Sal en Joy gaan samen zeilen.<br/>Niet overdag, maar 's nachts als het donker is.<br/>Hun ouders zijn bezorgd.<br/>Maar de vier vrienden vinde... »
 
 
 
 
 

De kerstbengel
De kerstbengel
Het is druk in de engelenland. De engelen poetsen hun vleugels en wassen en borstelen hun haren. Ondertussen zingen ze vrolijke liedjes. Morgen vliegen ze na... »
 
 
 
 
 

Hoe gaat het? Goed
Hoe gaat het? Goed
Don is en skater. Samen met een groep anderen kinderen brengt hij veel tijd door bij de halfpipe waar hard gewerkt wordt aan techniek en nieuwe stunts. Maar ... »