Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Ma-Ling Pan
Ma-Ling Pan
Soms krijg je een leuk boek in handen door het uitwisselen van Donald Ducks! :-) Het boek Even ontspannen mevrouw geschreven door gynaecologe Mieke Kerkhof zal zeker een glimlach en wie weet ook een schaterlach teweeg brengen. Ik heb alle anekdotes met plezier gelezen en bij sommige inderdaad schuddebuikend op de bank gezeten. Een aanrader voor alle vrouwen, met of zonder kinderen en ook voor mannen leuk.
26 Januari 2015, 21:17:33
Arie Aalders
Arie Aalders
In de eerste plaats allen een voorspoedig , gelukkig maar vooral een gezond 2015 toegewenst.
In de 2e plaats wil ik u mijn boek presenteren: Leef-Tijd.
L e e f – T ij d – T ij d = I l l u s i e
Wanneer we doordenken over de Tijd wordt het alsvanzelf een zodanig fascinerend thema dat het je niet meer loslaat. Dit was althans de ervaring van de auteur die door een mystieke belevenis tot ontdekking kwam dat tijd een illusie binnen ons stoffelijk bestaan is. Hoe langer hij erover nadacht hoe meer zekerheid hij kreeg dat Tijd binnen onze Kosmos niet bestaat. Door de auteur wordt Tijd op boeiende wijze onder de loupe genomen, resulterend in een opzienbarende visie, die het fundament van de natuurwetenschap zal doen schudden. Schoorvoetend zal de wetenschap inzien dat haar koers drastisch verlegd moet worden door o.a. als axioma aan te nemen dat ons Universum, onze Kosmos geen tijd kent. Let wel tijd is er wel, maar is inherent aan de mens en is voor de mens een illusie. De mens kent het begrip tijd alleen door verstandelijke begrenzingen die de gebeurtenissen in opvolging aan ons voordoen en waarmede ons denken geprogrammeerd is. De auteur neemt u, niet alleen mee op reis in de geschiedenis van de Tijd - de kalendersystemen - maar ook op zijn mystieke reis waardoor het steeds duidelijker wordt dat wanneer er geen tijd is er ook geen materie is, maar alleen energie, Universele Geest
De waarheid - het geheim - wordt verduisterd door de Tijd. Van deze opzienbarende onthulling moet u kennis nemen om te komen tot een levenshouding van
Vrijheid - Zelfbeheersing - Tolerantie - Liefde
Welnu, gaat u met de auteur mee op reis? Onderweg wordt het Geheim onthuld.
Ten 3e : Ik lees nu: Meesters van de Tijd ; van John Boslough
16 Januari 2015, 12:54:00
Ferre Lust Lust
Ferre Lust Lust
Ik heb het boek Raven's Gate van Anthony Horowitz gelezen. Ik vond het zeker een zeer goed boek, het is vlot geschreven en je leest het snel uit. Het is ook een spannend boek, je bent steeds benieuwd wat er gaat gebeuren. Ik had wel al een licht voorvermoeden dat ik het boek graag zou lezen omdat ik al veel boeken van Anthony Horowitz heb gelezen, daarom geef ik een 8,5/10.
8 Januari 2015, 16:16:42
louisderouck
louisderouck
Ik heb het boek gelezen van Kevin Brooks genaamd martyn big het is een dedective in het begin vond ik het eerder een roman maar na een pagina of 100 toen gebeurde iets heels spectaculair waardoor het ineens een super dedective werd met een fantastisch einde dit is zeker een aanrader om te lezen als je graag van spannende boeken houd daarom geef ik dit boek een. 8/10
6 Januari 2015, 18:13:56
Arie Aalders
Arie Aalders
Jawel, ik ben mijn eigen boek aan het lezen: Leef-Tijd; Tijd = Illusie.
Het boek komt a.s. woensdag 10 december via CB op de markt als fysiek boek en als e-book.Of het zo met anderen ook vergaat, maar ik ben steeds versteld bij het nalezen van je eigen (kuns)twerk dat je het toch met een zekere verwondering lest. Heb jij dat geschreven? Prachtig en och je, dat moet toch anders verwoord worden.Maar toch met de nodige trots dat je het werk weer geleverd hebt.
Welnu, het boek is goed leesbaar en heeftb een duidelijke boodschap maar vooral ook een opzienbarende visie. Een visie waarvan iedereen kennis zou moeten nemen.Echt een boek voor : zoekers naar waarheid.
In ieder geval zouden alle leden van deze club het moeten lezen. Even downloaden via de boekhandel.
Allemaal de groetjes.
Arie Aalders.
5 December 2014, 13:00:59