Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Ronald van Ham
Ronald van Ham
Het derde deel in de Vier Vrienden Serie is verschenen: "Vier vrienden en het mysterie van de verdwenen Stradivarius." In dit boek verdwijnt de viool van André Rieu enkele dagen voor een concert op mysterieuze wijze. Vier tieners gaan op onderzoek uit en beleven allerlei spannende avonturen in Maastricht en Valkenburg ad Geul. ISBN. 9789462661363 Bestel dit boek ZONDER verzendkosten bij: www.livreria.com
30 Oktober 2015, 9:31:30
Douwe Leeuwerink
Douwe Leeuwerink
leeuwerinkd@gmail.com
Hallo ik ben Douwe Leeuwerink ik heb een streekroman geschreven onde de titel Ëindeloos verlangen'Uigave Boekscout, prijs 13,95.
Het verhaal speelt in mijn geb.plaats, Harderwijk.
28 Oktober 2015, 14:16:06
danielle_de_heer@hotmail.com
danielle_de_heer@hotmail.com
Lees nu mijn nieuwe boek Liefde, Lust over Verlangen

Liefde, Lust of Verlangen een prachtige gedichtenbundel vol romantiek, liefde en haat. Liefde kan je tot wanhoop drijven. De euforie van het leven laten voelen. Je pijn laten voelen. Het verlangen naar iets onbereikbaars en nog zoveel meer emoties. Allen komen ze samen in deze gedichtenbundel. Een mooie bundel vol gedichten, citaten en rijmpjes. Kortom een mooi geschenk voor jezelf of voor een ander.

http://www.boekscout.nl/shop/_.aspx/Liefde_Lust_of_Verlangen?bookId=5875

www.facebook.com/LiefdeLustVerlangen

21 Oktober 2015, 21:33:33
Viviane Gerits
Viviane Gerits
Hallo wat een leuke site. Sinds enkele weken is mijn eerste roman uitgegeven.
Kijk op facebook 'hond in een kegelspel'.
Anna, een energieke, positieve vijftiger, woont in de Vlaamse Kempen met haar familie en haar goede vriendin en buurvrouw Marie. Als Marie plots elk contact uit de weg gaat en er een vreemde man in haar huis gezien wordt, vindt Anna dat het tijd wordt om uit te zoeken wat er aan de hand is. Haar nichtje Eline die bij de politie werkt wil haar tante behoeden voor problemen, maar Anna is niet te stoppen. Ze raakt dan ook al snel verwikkeld in gevaarlijke situaties.
Als ze later met haar zus enkele dagen naar het mooie Venetië reist, lukt het hen ook daar niet om uit de problemen te blijven. Eenmaal thuis kan Anna bepaald niet spreken van 'Home sweet home'.
In Hond in een kegelspel staan vriendschap, trouw en veerkracht centraal.

Viviane Gerits (1956) leeft al heel haar volwassen wereld in Antwerpen.
Ze studeerde gezinswetenschappen en gezondheidspsychologie en heeft sinds ze halftijds werkt eindelijk tijd om te schrijven.
Hond in een kegelspel is haar debuutroman.

ISBN/EAN:9789462661301
Uitgever: Schrijverspunt
Paperback: € 16.50

Vanaf 25-9-2015 verkrijgbaar in elke boekenwinkel.
12 Oktober 2015, 10:56:04
Miriam  Joosse
Miriam Joosse
Een heel leuk initiatief: Moordwijven. Volg ze op Facebook. Met Liesbeth van Kempen, Marlen Beek-Visser, Isa Maron, Anita Larkens, Nicolet Steemers, Hilde Vandemeeren, Anja Feliers, Ingrid Oonincx en Ilse Ruijters. Ik krijg het druk met lezen!
9 Oktober 2015, 23:27:12