Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

louisderouck
louisderouck
Ik heb het boek gelezen van Kevin Brooks genaamd martyn big het is een dedective in het begin vond ik het eerder een roman maar na een pagina of 100 toen gebeurde iets heels spectaculair waardoor het ineens een super dedective werd met een fantastisch einde dit is zeker een aanrader om te lezen als je graag van spannende boeken houd daarom geef ik dit boek een. 8/10
6 Januari 2015, 18:13:56
Arie Aalders
Arie Aalders
Jawel, ik ben mijn eigen boek aan het lezen: Leef-Tijd; Tijd = Illusie.
Het boek komt a.s. woensdag 10 december via CB op de markt als fysiek boek en als e-book.Of het zo met anderen ook vergaat, maar ik ben steeds versteld bij het nalezen van je eigen (kuns)twerk dat je het toch met een zekere verwondering lest. Heb jij dat geschreven? Prachtig en och je, dat moet toch anders verwoord worden.Maar toch met de nodige trots dat je het werk weer geleverd hebt.
Welnu, het boek is goed leesbaar en heeftb een duidelijke boodschap maar vooral ook een opzienbarende visie. Een visie waarvan iedereen kennis zou moeten nemen.Echt een boek voor : zoekers naar waarheid.
In ieder geval zouden alle leden van deze club het moeten lezen. Even downloaden via de boekhandel.
Allemaal de groetjes.
Arie Aalders.
5 December 2014, 13:00:59
Ferre Lust Lust
Ferre Lust Lust
Lek: (Jacobine De Brauw), was een boeiend, leerzaam maar redelijk moeilijk boek wegens de vele moeilijke politieke termen die er in voorkomen. Wat ik ook leuk vind is dat de auteur zelf ook een journaliste was en ze zich baseerde op waargebeurde feitentijdens het schrijven van het boek. Ik geef voor dit boek een 7/10.
12 November 2014, 17:45:24
jens.de.bosscher
jens.de.bosscher
Ik heb het boek Kampioen van Frank Geleyn gelezen.Ik vind dit boek zeer spannend omdat je niet weet wie er wielerkampioen gaat worden.Het gaat eigenlijk over een doodnormale jongen met een normaal gezin die naar school gaat en die leeft vooor zijn sport.(7.5 op 10)
12 November 2014, 16:38:17
louisderouck
louisderouck
ik heb het boek gelezen van khaled hosseini genaamd de vliegeraar. het is een spannend en ontroerend boek over vriendschap ,leugens en verraad.het is meeslepend en gedetailleerd met veel wendingen en drama`s.en als lezer hoef je niet veel meer te doen dan je te laten bekoren.
9 November 2014, 8:21:53