Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

"The Reader"

Ik weet het, dat is de titel van een film, die trouwens veel indruk op mij maakte. Maar in mijn geval ben ik het zelf die een : "the reader" is, maar dan toch anders.

"The Reader" is een lezer van een boek, als dat boek klaar is. Ik was gedurende een maand "The Reader" van een boek in wording. Broerlief had eindelijk de pen of beter gezegd het toetsenbord gegrepen, om eindelijk eens zijn gedachten en ideeën te verwoorden in een leesbaar geheel. Het werd een `Techno-thriller", die ook handelt over de vraag wat mensen gaan doen, wanneer computers en robots werk door mensen overbodig make. Het verhaal loopt over verschillende niveaus en diciplines.

Ik mocht dus(met een paar anderen) zijn schrijfsels becommentariëren, grammatica/ en schrijffouten opsporen. Echt leuk om te doen. Binnen een maand was hij klaar, daarna duurde het nog 2 maanden voordat de uitgever eindelijk zover was, dat het (on demand) gedrukt ging worden. Spannend hoor.

Bij deze kan ik "De Nomade van de Weg" bij iedereen aanbevelen.

29 November 2014, 20:53:27  - 654 maal bekeken