Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Maria Hetty van den Berg
Maria Hetty van den Berg
Hi Iris, ik heb net het nieuwe boek van Esther Verhoef uit: 'Lieve mama'. Vond het wel aardig, maar toch qua verhaal niet kloppen. Ik heb zelf een boek gepubliceerd: Het liefdesatoom. Ben best benieuwd wat jij daarvan vindt .... juist omdat je zo dol bent op literaire thrillers en een ervaren lezer bent. Mijn boek wordt geprezen (4-5 sterren). Misschien is het iets voor jou? Mocht je het lezen: dan hoor ik graag van je.
30 Mei 2015, 12:30:30
Maria Hetty van den Berg
Roos Boum
Roos Boum
Hi Iris, dit is even een knip en plak antwoordje, leuk dat je hier vrienden bent geworden. Als je meer wilt weten over wie ik ben, morgen vrijdag de 27e augustus ben ik om 18.15 bij de KRO de Wandeling. De uitzending gaat over mijn debuutroman.
Groetjes Roos
26 Augustus 2010, 10:35:58
Roos Boum
Iris
Iris heeft een bericht op het prikbord van Emmy Iwema geschreven.
“Hoi Emmy, bedankt voor je uitnodiging. Het lijkt me leuk om tips uit te wisselen voor spannende vrouwen-thrillers.”»
17 Augustus 2010, 20:19:35
Emmy Iwema
Iris Girasole
Iris Girasole
Ik ben helemaal niet aan het lezen in "In de handen van mensen", dat maakt dit programma er van. Ik ben ik het lezen in 'In vreemde handen' van Corinne Hartman, maar dat kent dit programma niet.
27 Juni 2010, 11:37:01
Iris Girasole