Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby Poelman - Duisterwinkel
Ooievaars op de kerk door Coby Poelman - Duisterwinkel

Ooievaars op de kerk Stralend komt ze binnen, ‘k heb inspiratie voor je voor een leuk gedicht, 'k zag ooievaars op de Abdij, het wa »

joukjevv van Velen
Het laatste uur - The last hours Minette Walters door joukjevv van Velen

Met het boek Schaduwzijde - The Chameleons Shadow verdween Walters van mijn leespalet. Weg waren de kleurrijk uitgewerkte schetsen van gestoorde persoonlijkhede »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Een gedicht geschreven n.a.v. het boek "De pelikaan" door Coby Poelman - Duisterwinkel

Een gedicht n.a.v. het boek "De pelikaan"   Struikelblok   Al jaren onbewogen word ik nu opgetild, wat onder mij gesch »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Diploma-uitreiking door Coby Poelman - Duisterwinkel

Diploma-uitreiking   Veelkleurig schilderen we delen van het leven, een groot vlak sociaal boven het cultureel, door ’t hele do »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Leuke ontmoeting door Coby Poelman - Duisterwinkel

Leuke ontmoeting Gistermiddag was ik aan de wandel en een dorpsgenote riep me toe:  "Leuk stukje over jou in de Streekkrant!" Zij ha »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Rond 4 juni verschijnt mijn kinderboek door Coby Poelman - Duisterwinkel

  Rond 4 juni verschijnt bij Kok boekencentrum Utrecht "Mijn bijbels ABC" Het is een compleet nieuwe uitgave van mijn eerder verschenen b »

joukjevv van Velen
Dark Sacred Night van Michael Connelly door joukjevv van Velen

De thrillers van Michael Connelly zijn ernstig verslavend en hoewel ik, gezien de ruimte in mijn boekenkast, graag wacht op de kleinst mogelijke pocketeditie he »

joukjevv van Velen
De horlogemaker van Londen door joukjevv van Velen

De horlogemaker van Londen (The Watchmaker of Filigree Street) Natasha Pulley Om mijn leesvoorraad aan te vullen met recent uitgebrachte boeken ben ik afhank »

Coby Poelman - Duisterwinkel
De haan in het hart door Coby Poelman - Duisterwinkel

De haan in het hart       Nee Petrus, ook jij redt het niet, al doe je zo je best, ook jij bent niet voornamer of beter da »

Youssef Jahfa
Mijn eerste thriller/Yound adult 'Easy doekoes' door Youssef Jahfa

Na ongeveer 2 en halve maand na het uitbrengen van mijn eerste literaire thriller/Young adult 'Easy doekoes' zijn de recensies heel positief. De meeste »