Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby Poelman - Duisterwinkel
Wie speelt voor Piet? door Coby Poelman - Duisterwinkel

Zeg Sint, heb ik het goed verstaan of is me nu de clou ontgaan, mag onze Piet niet zwart meer zijn? Is dit een issue, is het gein? Als clow »

Reina Heuvingh
Een klein leven door Reina Heuvingh

Een klein leven. Dit boek heb ik gelezen en het is een heel mooi boek. Het verhaal van vier vrienden. Ontroerend geschreven.  In het begin vond ik he »

joukjevv van Velen
Wisseling van de wacht / End of Watch Stephen King door joukjevv van Velen

Met Wisseling van de wacht is er een waardig einde gekomen aan de Bill Hodges trilogie. Hoewel het boek goed op zichzelf te lezen is, wordt er soms wel verwezen »

Margret  Ester
'Angst', nieuw boek met spannende misdaad- en avonturenverhalen door Margret Ester

Recentelijk is mijn nieuwe boek verschenen met 16 avontuurlijke- en misdaadverhalen. Op de boekpresentatie op 16 november 2016 kwamen veel mensen op af. In een »

joukjevv van Velen
The Crossing / Over de grens van Michael Connelly door joukjevv van Velen

Ik kijk altijd uit naar een ‘nieuw’ boek van Connelly. Dit is er dan wel een van 2015 maar voor mij nog nieuw, want ik wacht altijd - nagelbijtend - »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Een bijna volmaakte vriendschap door Coby Poelman - Duisterwinkel

Een bijna volmaakte vriendschap   Stropdas   Hoe levensvatbaar is hij, Stropdas wanneer hij echt tot leven komt in een g »

Ineke van Kessel
ZIM door Ineke van Kessel

Ben nu ZIM aan het lezen. Een mooie spannede thriller van René van Rijckevorsel »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Als de pleister loslaat door Coby Poelman - Duisterwinkel

Als de pleister loslaat     Zolang er maar gezwegen wordt, de wond niet is ontpleisterd, maar als de pleister uit de hoekjes rolt, »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Goed nieuws door Coby Poelman - Duisterwinkel

Goed nieuws! Vandaag wil ik graag iets moois met u delen. Mijn boek staat op 1 in de categorie poëzie! https://www.beslist.nl/boeken/d000093483 »

joukjevv van Velen
Dark Corners Ruth Rendell door joukjevv van Velen

Ik heb lang geaarzeld om met het laatste boek van Ruth Rendell Dark Corners (geen idee, wanneer de vertaling uitkomt) te beginnen, geaarzeld want na dit boek is »