Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Introductie personages uit mijn boek "De verborgen geheimen van Lakeside"

Hoi allemaal! Vandaag dacht ik laat ik ns even een blogje schrijven met daarin de introductie van de personages uit mijn boek!

Ik ben echt super blij dat de mensen erg nieuwsgierig zijn naar mijn boek en het verhaal dus het lijkt me leuk om hier even wat informatie te delen over de personages in het boek.

 

                             Image title

HET VERHAAL Na de scheiding van haar ouders verhuist Salina Walker samen met haar moeder en broer Aaron, naar een nieuwe stad genaamd Lakeside. In eerste instantie lijkt alles normaal te zijn, niets vreemds dat haar opvalt. Ze gaat naar school en leert nieuwe mensen kennen, maar dan gebeuren er plotseling vreemde dingen. Dingen die ze niet helemaal kan plaatsen. Salina ontdekt dat een aantal van haar klasgenoten zich nogal vreemd gedragen. En thuis lijken objecten zichzelf te verplaatsen en verschijnen er zo nu en dan schaduwen en stemmen vanuit het niets. Salina begint zich langzaam te realiseren dat deze gebeurtenissen misschien iets te maken kunnen hebben met het vreemde gedrag van haar klasgenoten, en ze besluit zelf op onderzoek uit te gaan in de hoop antwoorden te vinden op al haar vragen. Zou het kunnen dat haar klasgenoten iets hebben gedaan in het verleden? Iets dat nu is terug gekeerd om hen één voor één te straffen voor wat er is gebeurd?

 

 

 

Image title

                                              Image title

 

 

 

DE PERSONAGES

 

Het boek is NIET gebaseerd op een waargebeurd verhaal het is volledige fictie en de personages hebben niets te maken met de personen die op de foto's staan.

Ze zijn allemaal gecast om de personages uit het boek te spelen.

 

 

Salina Walker

Salina is een meisje dat borderline heeft. Op haar vorige school werd ze heel veel gepest en belandde zo langzamerhand in een donker wereldje. Daarnaast heeft ze een speciale gave die ze nog niet goed onder controle heeft. Ze ziet geesten en krijgt nu en dan visioenen over bepaalde situaties. En is echt het buitenbeentje van de klas.

Ook de relatie tussen haar ouders loopt stuk en uit eindelijk komt er een scheiding. Na de scheiding van haar ouders verhuist ze samen met haar moeder en broer Aaron, naar een nieuwe stad genaamd Lakeside. In eerste instantie lijkt alles normaal te zijn, niets vreemds dat haar opvalt. Ze gaat naar school en leert nieuwe mensen kennen, maar dan gebeuren er plotseling vreemde dingen. Dingen die ze niet helemaal kan plaatsen. Salina ontdekt dat een aantal van haar klasgenoten zich nogal vreemd gedragen. En thuis lijken objecten zichzelf te verplaatsen en verschijnen er zo nu en dan schaduwen en stemmen vanuit het niets. Salina begint zich langzaam te realiseren dat deze gebeurtenissen misschien iets te maken kunnen hebben met het vreemde gedrag van haar klasgenoten, en ze besluit zelf op onderzoek uit te gaan in de hoop antwoorden te vinden op al haar vragen.

 

Playby: Sabina Stepanovic

 

                                Image title

 

 

 

 

Aaron Walker

Aaron is Salina's jongere broertje. De twee verschillen niet heel veel qua leeftijd maar ondanks dat gaan ze samen naar dezelfde school. Aaron is om het zo maar te noemen de grappenmaker van het verhaal. Hij houdt ervan om mensen te laten schrikken en ze voor de gek te houden. Wel heeft hij een goed hart. Hij vindt het alleen leuk om op te vallen en in de schijnwerpers te staan. Maar als je aan zijn vrienden komt dan krijg je met hem te maken. Aaron wordt toegelaten in het rugbyteam van de school en kan het goed vinden met de anderen. Aaron is een allemansvriend. en in tegenstelling tot zijn zus is hij al snel populair op zijn nieuwe school.

 

 

Playby: Steven Stepanovic

 

 

                                 Image title

 

 

 

Jordiël (Jordy) Kingsley

Jordy is de tweeling broer van Jeremy en de goede helft van de twee om het zo maar te noemen. In tegenstelling tot zijn broer is hij het lieverdje van de twee. 
In het begin van het verhaal komt hij niet zoveel voor. Hij verschijnt zo nu en dan even maar houdt zich erg op de achtergrond. Later in het verhaal zul je begrijpen wat de reden daarvan is. Er is niet veel dat we over Jordy kunnen zeggen wel maakte hij deel uit van de vriendengroep dat zich op school erg vreemd gedraagt. Wel valt hij net als zijn broer erg in de smaak bij de meiden. Maar hij heeft alleen maar oog voor één iemand...

 

 

Playby: Roy van der Sluis

 

 

 

                                        Image title

 

 

 

 

 

Jeremy Kingsley

Jeremy is de tweeling broer van Jordy. Hij is echt de bad boy type en kan het niet laten om anderen te treiteren en voor schut te zetten. In het begin ligt hij dan ook regelmatig in de clinch met Aaron omdat hij als enige niet met zich laat sollen. Jeremy trekt vooral op met zijn beste vriend David en die twee zijn niet uit elkaar te houden. Overal kom je ze wel samen tegen. Ook Salina wordt het slachtoffer van zijn pesterijen maar helaas voor Jeremy laat zij zich niet op haar kop zitten. Ook al is Jeremy geen lieverdje toch heeft hij ook zijn goede kanten en een zwak hart voor Krista ook al laat hij dit niet merken. Naast het groepsgeheim met zijn vrienden heeft Jeremy ook nog een ander geheim waar alleen Salina achter weet te komen.

 

 

Playby: Andrei Alexandrov

 

 

 

                                   Image title

 

 

 

 

David Harris

David is de good guy in het verhaal. Hij is de tweeling broer van Mischa (Ja we hebben 2 tweelingen in het verhaal) en staat altijd klaar voor zijn vrienden. Hij zit samen met Aaron en Jeremy in het rugbyteam van de school. Hij is het er niet mee eens hoe zijn beste vriend het nieuwe meisje Salina behandelt en zegt daar dan ook wat van totdat zijn vriendin Heather (die vroeger Salina's beste vriendin was totdat ze er vandoor ging met Salina's vriendje) hem rare dingen influistert over haar toenmalige beste vriendin . Daardoor begint ook David te twijfelen aan Salina's bedoelingen. Maar hij komt er al gauw achter dat Heather helemaal niet zo'n lieverdje is en zet abrupt een punt achter hun relatie. Vanaf dat moment groeien David en Salina meer naar elkaar toe en raken ze verstrikt in een avontuur dat niemand zich ooit had kunnen bedenken.

 

 

Playby: Sabri Altun

 

 

 

                                   Image title

 

 

 

Mischa Harris

Mischa is David's tweeling zus. Doordat ze niet echt op elkaar lijken kijken mensen al gauw verbaasd op als ze horen dat ze een tweeling zijn. Mischa is eigenlijk de meest nuchtere persoon van de vriendenkring. Ze is altijd aardig tegen mensen ook al mag ze ze niet. Mischa is dan ook de eerste die het geheim onthult aan Salina.

De meiden worden al gauw goede vriendinnen van elkaar en trekken dagelijks met elkaar op.

 

 

Playby: Rebecca Nikcevic

 

 

                                  Image title

 

 

 

 

 

 

Krista Clarke

Krista is Salina's beste vriendin, eigenlijk al vanaf de eerste dag dat Salina en Aaron naar hun nieuwe school gaan. Krista is topscoorder van het handbal team en heeft nog altijd een zwak voor Jeremy. In het verleden hebben zij dan ook wat met elkaar gehad maar omdat het tweetal ruzie kreeg tijdens een feest, spreken ze nog amper met elkaar en blaffen ze elkaar altijd af. Maar toch kunnen ze beiden niet ontkennen dat de gevoelens er nog zijn. Door de gebeurtenis in het verleden wordt zij nog steeds achtervolgt en dat valt haar zwaar. Ook zij begint dingen te zien en horen die er niet zijn en dat zorgt voor nog meer problemen...

 

 

Playby: Lisette van der Zijden

 

 

                        Image title

 

 

 

 

 

Heather O'Neal

Heather is de Queen Bee van de school. Ze heeft een hoop volgers en is erg populair bij de jongens. In het verleden was dat wel anders. Toen zij nog beste vriendinnen met Salina was op hun oude school, werd ze vaak gepest. Daarom is ze naar een andere school gegaan en daar overnieuw begonnen en meteen de rol als Queen Bee op zich genomen om meer pesterijen te voorkomen. Met een nieuwe look en attitude ging ze er helemaal voor en wist ze de hele school om haar vinger te binden. Zo kon ze het verleden ver achter zich laten totdat Salina weer in de picture kwam en haar plannetje in duigen viel. Ze zou dan ook haar best doen om Salina bij haar vriendje David uit de buurt te houden en denkt dat ze met een leugentje om eigen bestwil daar mooi mee weg kan komen. Maar helaas... Geheimen komen altijd boven water.

 

 

Playby: Amanda Da Silva

 

 

 

                                 Image title

 

 

 

 

 

 

 

Grace Simmons

Over Grace is weinig bekend, behalve dat een paar maanden voordat Salina in Lakeside kwam wonen haar huis nog van Grace was. Maar volgens haar klasgenootjes is Grace zonder ook maar iets te zeggen vlak na de gebeurtenis waar iedereen zo geheimzinnig over doet is verhuisd en sindsdien heeft niemand meer wat van haar vernomen. Salina die het een vreemd verhaal vindt gaat uiteraard op onderzoek uit nadat er vreemde dingen gebeuren bij haar thuis en op school. Ze zoekt het internet af en stuit daar op allerlei soorten berichten dat haar alleen maar nieuwsgieriger maakt en uit eindelijk komt ze erachter wat nou de echte reden is dat Grace ineens was vertrokken.

 

 

Playby: Brigitte van der Zijden

 

 

 

                                          Image title

 

 

 

 

 

 

HET VERVOLG VAN LAKESIDE?

Omdat er nu al vraag is naar een vervolg deel op dit boek ben ik druk bezig om dit waar te maken! Ik beloof nog niets, want het ligt er net aan wat de uitgeverij het er mee eens is, maar ik kan zeggen dat Lakeside 2 in de maak is! En er zit dit keer meer spanning in en een hele andere draai aan. Uiteraard gaat het verhaal nog steeds over paranormale verschijningen want dat zal in Lakeside nooit veranderen!

 

Als antwoord op jullie vraag: Zijn het dezelfde hoofdpersonages? Ja, een aantal dezelfde personages komen er ook in voor, maar ook nieuwe personages!

 

 

KOPEN?

http://boekscout.nl/shop/_.aspx/De_verborgen_geheimen_van_Lakeside?bookId=5611

 

 

 

FACEBOOK

Facebook: https://m.facebook.com/profile.php?id=850259011708632

 

BOEKTRAILERS
Nieuwsgierig? De boektrailers kun je ook op youtube vinden onder "De verborgen geheimen van Lakeside"

7 Januari 2016, 18:47:23  - 1.370 maal bekeken