Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Morgenrood
Morgenrood door Stephenie Meyer
 
 
 
 
 

“Ah, dit boek is een verademing na al het vertellen vanuit het perspectief van Bella. Eindelijk zie je Jacob, die zich tenminste niet aanstelt. Helaas verpest he...”»


Nieuwe maan
Nieuwe maan door Stephenie Meyer
 
 
 
 
 

“Beter dan deel een, want Edward raakt naar de achtergrond. Helaas is de ''zombie-fase'' saai, gelukkig heeft Stephenie Meyer het grotendeels opgelost met lege b...”»


Twilight
Twilight door Young Kim & Stephenie Meyer
 
 
 
 
 

“Het idee is goed (vampier en meisje), Alice en Emmett zijn symphatiek, maar toch mis ik iets. Misschien is het de steeds terugkerende informatie over hoe ''ster...”»


Eclips
Eclips door Stephenie Meyer
 
 
 
 
 

“De slechtste van de reeks. Bella doet weer zeurderig en voelt zich schuldig, maar waarover is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat ze er de hele tijd ov...”»


De watergodin
De watergodin door C. Fisher
 
 
 
 
 

“Ik moest dit boek lezen voor Engels, en heb er spijt van. Je wacht tot het spannend wordt, maar er gebeurt niks interessants. Die magische grot is absurd en out...”»


Dagboek van een prinses
Dagboek van een prinses door Meg Cabot
 
 
 
 
 

“Ik heb normaal een hekel aan boeken in dagboekvorm, want ik kan er niet doorheen komen. Dit boek is echter perfect te lezen, vermakelijk en je voelt sympathie v...”»