Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Giph
Giph door Ronald Giphart
 
 
 
 
 

“Geweldig boek over één van mijn favoriete hoofdpersonen; Giph, die me tijdens het lezen meermalen hardop heeft laten lachen. Het blijft een feest om de soms abs...”»


Het Juvenalis dilemma
Het Juvenalis dilemma door Dan Brown
 
 
 
 
 

“Spannende techno thriller die me op een begrijpelijke en interessante manier inwijd in de algoritme wereld van beveiligingscodes. Het eerste boek van Dan Brown ...”»


I always get my sin
I always get my sin door Maarten H. Rijkens
 
 
 
 
 

“Vermakelijk boekje. De meeste zinnen zijn wel grappig, maar er staan een paar hilarische tussen. "I am the first woman state secretary for the inside, and I am ...”»


Ten liefde!
Ten liefde! door R. Giphart
 
 
 
 
 

“Weer een topper van Giphart. Totaal anders dan wat ik gewend ben, maar toch erg vermakelijk. Een boek vol interessante weetjes over seks, liefde en jongens en m...”»


Hoorns - Display
Hoorns - Display door Jane Hill
 
 
 
 
 

“Weer een héél goed boek van Joe Hill. Spannend en vlotte thriller/horror over liefde, vriendschap en de dood. Zoals eigenlijk bijna alle boeken, alleen is deze ...”»


Schemerogen
Schemerogen door Dean R. Koontz
 
 
 
 
 

“Dit is mijn favoriete Koontz verhaal. Vlot geschreven, super spannend, sympathieke hoofdpersoon en een fantastische verhaallijn met veel wendingen. De plot is o...”»


Ik omhels je met duizend armen
Ik omhels je met duizend armen door Ronald Giphart
 
 
 
 
 

“Erg goed boek. De prettige schrijfstijl van Ronald Giphart blijft boeien en je aandacht vast houden tijdens de vermakelijke avonturen van hoofdpersoon Giph en z...”»


Verblind
Verblind door Dean R. Koontz
 
 
 
 
 

“Mooi verhaal. Lekker vlot geschreven en een erg sympathieke hoofdpersoon. Een absolute aanrader voor de Koontz fans en een uitermate geschikt boek voor degenen ...”»


De gave
De gave door Dean R. Koontz
 
 
 
 
 

“Erg goed boek over de sympathieke Odd thomas, die middels zijn gave om geesten te zien en zogenoemde bodochs (Soort zwarte nevel geesten die mensen omgeven die ...”»