Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

1q84
1q84 door Haruki Murakami
 
 
 
 
 

“Viel een beetje tegen. Door alle lovende recensies had ik er meer van verwacht. Mooiere zinnen en een meeslepender plot. Zeker niet slecht, maar ook zeker niet ...”»


Wild water
Wild water door Ruben van Dijk
 
 
 
 
 

“Een redelijk onderhoudend boek, maar een tikkeltje voorspelbaar.”»


Nos4a2
Nos4a2 door Joe Hill
 
 
 
 
 

“Fantastisch boek! Hill is een van de beste horrorschrijvers van het moment. Een absolute aanrader. Ook zijn vorige boek was van ongekende origine.”»


De wereld volgens Garp
De wereld volgens Garp door John Irving
 
 
 
 
 

“Het spijt me, maar het werd te langdradig. Op de helft van het verhaal interesseerde het me niet meer hoe het met Garp zou aflopen. Ik heb het boek dichtgeslage...”»


Het boekenweekgeschenk
Het boekenweekgeschenk door Kary Kepla
 
 
 
 
 

“Lekker vlot geschreven boekje. Niet echt hele mooie zinnen ala Japin, maar mooi genoeg om van te kunnen genieten. Het eind is een complete verrassing. Het verha...”»


Weerlicht / Het koude vuur set
Weerlicht / Het koude vuur set door Dean R. Koontz
 
 
 
 
 

“Spannend tot het eind en lekker vlot geschreven, zoals ik van Koontz gewend ben. Niet echt een verrassend einde, maar wel een heel origineel verhaal.”»


Knielen op een bed violen
Knielen op een bed violen door Jan Siebelink
 
 
 
 
 

“Ik kwam er niet doorheen. Voor mij was het gortdroge kost.”»


Joe Speedboot
Joe Speedboot door Tommy Wieringa
 
 
 
 
 

“Wat een fantastisch verhaal! Eindelijk weer een boek dat me continu bezig hield. Lekkere vlotte schrijfstijl, ongecompliceerd taalgebruik en een origineel plot ...”»


De zwarte met het witte hart
De zwarte met het witte hart door Arthur Japin
 
 
 
 
 

“Prachtig geschreven verhaal over twee negerprinsjes die in Holland terecht komen. Japin is een meester in het gebruiken van mooie volzinnen. Een heerlijk boek o...”»


Vaslav
Vaslav door Arthur Japin
 
 
 
 
 

“Schitterend geschreven verhaal over de legende Vaslav Nijinski. Japin is de onbetwiste meester van mooie zinnen schrijven. Ik heb dit boek vol overgave gelezen ...”»