Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Krachtmeting
Krachtmeting door Nelson Demille
 
 
 
 
 

“Boek dat echt op gang moet komen, hoewel de uitgebreide beschouwingen en de introductie van de 'ik-persoon' wel humoristisch zijn en zeker bijdragen aan de sfee...”»


Central Park
Central Park door Guillaume Musso
 
 
 
 
 

“Verhaal begint verrassend, gaandeweg wordt het steeds minder geloofwaardig. Het middenstuk is dan weer spannend, om nogal teleurstellend te eindigen.
»


Lieve mama
Lieve mama door Esther Verhoef
 
 
 
 
 

“Voor je gezin ga je ver, maar de oplossing voor een behoorlijk probleem die in dit boek gekozen wordt, lijkt nauwelijks realistisch. ”»


The Maze Runner
The Maze Runner door James Dashner
 
 
 
 
 

“Rond de veertig jongens overleven al twee jaar afgesloten van hun familie en beroofd van hun jeugdherinneringen op een terrein dat elke avond afgesloten wordt, ...”»


De Daisy sisters
De Daisy sisters door Henning Mankell
 
 
 
 
 

“Boeiend boek, maar niet door de schrijfstijl, het verhaal 'kabbelt' min of meer voort, zonder hoofdstukindeling of cliff hangers. Toch nodigt het uit tot verder...”»


Gele koorts
Gele koorts door Michael Rasmussen & Klaus Wivel
 
 
 
 
 

“Schokkend en onthutsend om te lezen hoe gewoon het toepassen van doping en een leven waarin leugens en werkelijkheid verweven zijn voor deze wielrenner (en vele...”»


De Hongerspelen
De Hongerspelen door Suzanne Collins
 
 
 
 
 

“Lang uitgesteld, dit boek, omdat het thema, vierentwintig jongeren die elkaar moeten vermoorden totdat er nog slechts één overblijft, me erg tegenstond. Een biz...”»


Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah door Tatiana de Rosnay
 
 
 
 
 

“Een oorlogsverhaal dat me diep raakte. Ondanks dat ik de film al gezien had was het lezen van het boek nog steeds emotioneel. Het moment dat de hoofdpersoon erv...”»


Mijn vader de soldaat
Mijn vader de soldaat door Bozena van Mierlo -Dulinska
 
 
 
 
 

“Prachtig verhaal dat, hoewel fictie, schrijnend aan de orde stelt hoe het leven van 2e en zelfs 3e generatie oorlogsslachtoffers bepaald wordt door wat hun oude...”»


De affaire
De affaire door James Patterson
 
 
 
 
 

“Voor mij niet een boek dat me uiteindelijk ademloos achterliet.. Een beetje te onwaarschijnlijk, dat iemand die bij de politie werkt een misdaad als deze zal ve...”»