Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Blogs door GratisBoekPromoten

De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God"

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-2/9789463450782     http://www.boekenbestellen.nl/…/volg-he »

De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God"

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-1/9789463450713 https://www.bruna.nl/…/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-1 »

Prikbord

GratisBoekPromoten
GratisBoekPromoten
Recensie: Volg het kompas in de hand van God, openbaringen na een bijna dood ervaring.
Voor de dood “gered” was de auteur P.H. Palmbergen ruim een jaar lang veel van zijn geheugen kwijt, ook had hij een slechte concentratie. Na enkele kerkbezoeken en een gezamenlijk gebed werd hij een soort doorgeefluik. Ineens kwamen er elke dag overdenkingen die hij opschreef, in een jaar tijd voldoende voor de serie “ Volg het kompas in de hand van God”, in totaal negen boeken. De eerste twee delen zijn nu uitgegeven.
In onze tijd is het voor veel mensen moeilijk volledig op God te vertrouwen. Omdat de sociale media steeds sneller groeit en lijkt te winnen van de kerkbezoeken en de onderlinge sociale controle, zijn we belangrijke zaken kwijtgeraakt die we moeten vervangen.
De roepingen van God zijn al eeuwen lang bezig en versterken het evangelische gedachtegoed. Door de toegankelijke manier van schrijven, de overtuigingskracht en de goede onderbouwing zijn deze boeken voor iedereen en zeker voor elke christen met veel plezier en instemming te lezen.
De boeken leggen een krachtig fundament in uw leven. De frisse en praktische boeken zullen altijd uw stille tijd extra waardevol maken. Ze zijn een absolute aanrader voor iedereen die gelooft in God en voor iedereen die meer wil weten van het christelijk geloof. U kunt uw zielsbewustzijn verder ontwikkelen met deze kernachtige boeken.

Volg het kompas in de hand van God; zorg dat u blijft geloven, wat er ook met u gebeurt:

Alleen zo kunnen we allemaal innerlijke rust, vrede, blijdschap en vervulling hebben in ons leven. U kunt zo'n leven leiden, door bewuste keuzes te maken, want het komt niet vanzelf.
Iedereen heeft hulp nodig om goede keuzes te maken, om problemen te overwinnen en positief in het leven te staan. Iedereen draagt het eigen kruis en voor iedereen lijkt het even zwaar.
God verwacht verbreding van het geloof en het vertrouwen in hem van elke christen in het leven. Het geheim van de geestelijke kracht is voldoende kennis hebben van Godswoord.
Lees in de boeken of lui
13 Mei 2017, 14:43:36

Recente activiteit

GratisBoekPromoten
GratisBoekPromoten schreef een blog getiteld De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God".
http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-2/9789463450782     http://www.boekenbestellen.nl/…/volg-he »
13 Mei 2017, 14:57:05
GratisBoekPromoten
GratisBoekPromoten schreef een blog getiteld De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God".
http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-1/9789463450713 https://www.bruna.nl/…/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-1 »
13 Mei 2017, 14:54:30
GratisBoekPromoten
GratisBoekPromoten is begonnen met de boekenlijst P.H. Palmbergen Auteur & Pastor.
De boeken serie "Volg het kompas in de hand van God"
13 Mei 2017, 14:46:53