Blijf bij ons

In samenwerking met Uitgeverij Nieuw Amsterdam organiseren we een panel voor Blijf bij ons.

Alle leden van boeklezers.nl mogen zich hiervoor opgeven, het kost niets, het enige wat we verwachten is dat je binnen één maand recensie plaatst. Uit de aanmeldingen loten wij 5 deelnemers, zij krijgen het boek toegestuurd.

Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Als boek, hebben we dit keer Blijf bij ons door Florence Tonk. We hebben 5 exemplaren. Lijkt het jou leuk om dit boek te lezen en recenseren?
Meld je dan aan voor dit Testpanel. Je kunt je tot 15 November aanmelden.
Let op: het gaat bij dit panel om een eBook, geen papieren boek.

Je kunt je alleen aanmelden als je al lid bent van Boeklezers.nl.
Lid worden?.

Deel op Twitter 

Blijf bij ons door Florence Tonk

Blijf bij ons
Blijf bij ons
Florence Tonk
 

Emma verhuist met haar vriend naar Kiev, waar ze slecht kan aarden en haar relatie ziet verkruimelen. Als ze een datsja kopen op het Oekraïense platteland, besluit zij er in haar eentje te gaan wonen. Ze legt er een moestuin aan, gaat Engelse les geven en raakt gefascineerd door een geheimzinnig meisje met een aangrijpende geschiedenis.Over Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Uitgeverij Nieuw Amsterdam is een jonge en moderne uitgeverij die zich toelegt op boeken, literaire tijdschriften en multimedia. De uitgeverij richt zich op de publieksmarkt en daarbinnen op de terreinen van literatuur, kunst, cultuur, wetenschap en maatschappij. Door middel van allianties met dagbladen, radio, televisie en internet positioneert Nieuw Amsterdam zich in een multimediale omgeving. Vanaf september 2007 houdt Nieuw Amsterdam zich bezig met web TV.

Ook een panel organiseren?

Een panel organiseren kost niets bij BoekLezers.nl. Het werkt als volgt:

  1. U stelt vijf (of meer) exemplaren beschikbaar voor een panel.
  2. Wij promoten het nieuwe panel op onze site en onze sociale media. Uiteraard kunt u zelf mee promoten op uw eigen kanalen.
  3. Bestaande en nieuwe leden kunnen zich gedurende een week inschrijven op uw boek.
  4. Uit de inschrijvingen loten wij vijf (of meer) mensen die het boek ontvangen. Hun adressen sturen wij naar u op, u verstuurt de titels. Zo weet u dat de boeken op de juiste plek aankomen.
  5. Binnen een maand plaatsen de gelukkige leden recensies over uw boek.

Interesse? Neem contact met ons op!

Eerdere panels

Blijf bij ons
Scherpe kleuren door Thomas Lindblad
Vincent Moresby is een heel aparte jongen. Hij lijdt aan hallucinaties maar beschikt ook over een uitzonderlijk talent. Hij verlangt naar vriendschap met hee... »
2 December 2015
Blijf bij ons
Gerechtigheid door Mark van Dijk
Een drinkende vader, een liefdeloze moeder, een verongelukt zusje en een vriend met losse handjes. Daisy Guldemondt heeft het niet makkelijk. Op haar 26ste h... »
18 November 2015
Blijf bij ons
De dirigente door Helen Lacroix
Loes is dirigente van het koor ‘Plezier Staat Voorop’. Als het bestuur besluit om een nieuwe dirigent te nemen, komen een aantal koorleden daartegen in o... »
13 Oktober 2015
Blijf bij ons
Illegaal door Anna van der Veen
In een wereld waar alle mensen zijn geregistreerd door middel van chips en hierdoor recht hebben op een baan, eten en onderdak, is er geen ruimte voor mensen... »
5 Oktober 2015
Blijf bij ons
Narataija de priesteres: door Nick Brok
Volgens de Brazilliaanse autoriteiten zijn de ouders van Johan op gruwelijke wijze om het leven gebracht tijdens een archeologische expeditie. Maar is dat we... »
17 Februari 2015
Blijf bij ons
Achterhaald verleden door Dick van Zijderveld
Sebastiaan is tevreden met zijn bestaan. Naast zijn saaie baan restaureert hij antiek. Tot hij iets bijzonders ontdekt. Dat is het begin van een reeks ongewo... »
10 Februari 2015
Blijf bij ons
Verborgen vuur door Lidewei Philips
‘Boven op zolder vond ik een doos; een heel oude kist met een groot slot.’

Het leven van de zestienjarige Almira neemt een sprookjesachtige en spa... »
3 Februari 2015
Blijf bij ons
De Reiswekker door Geertje Hoefeijzers-Kars
De Reiswekker beschrijft het turbulente leven van Sophie. Ze leefde in de vorige eeuw en overleed in 1990 op 90-jarige leeftijd. Een ongelofelijk verhaal ove... »
20 Januari 2015
Blijf bij ons
En toen, en toen... en toen... door Marianne Miltenburg
Er zit een verhaal in je hoofd dat verteld wil worden, maar hoe vertel je het? Hoe schrijf je een boek? Welke technische kanten komen erbij kijken? In deze h... »
12 Januari 2015
Blijf bij ons
Dromen over moord door Cora Sanders
De twaalfjarige Clara trekt samen met haar Belgische moeder Annelotte door Europa. Wanneer Annelotte overlijdt, komt aan dit bestaan drastisch een einde. Cla... »
23 December 2014
Blijf bij ons
De spuigaten uit door Henk M. van Oosterwijk
De spuigaten uit door Henk M. van Oosterwijk.<br/><br/>Vijfentwintig jaar lang voer Henk van Oosterwijk met zijn vrouw Riet in hun bootjes Dagaonogal 1, 2 en... »
10 December 2014
Blijf bij ons
Puin door Hens Hauer
"PUIN" vertelt, doordrenkt met humor en een vleugje erotiek, het verhaal van Arie die volledig is afgeknapt op het kapotbezuinigen van onze economie en het a... »
2 December 2014
Blijf bij ons
Het mysterie van de poldergruwel door Mark van Dijk
Als Kim, Inge en de tweeling Zoë en Esmee bij Kim op de boerderij blijven slapen, zien ze 's nachts een mysterieus lichtje op de wind drijven. Het lichtje b... »
20 November 2014
Blijf bij ons
Smoske, de neushoorn die er geen zin in had door Michiel Kamphuis
Het is 6 juni 2006, even buiten het centrum van Parijs. Een bestelbus, met in de aanhanger een 3.000 kilo zware neushoorn, staat met een kokende motor langs ... »
15 September 2014
Blijf bij ons
Lieve hart! door Janine van der Hulst-Veerman
In het eerste deel van deze historische saga, over het visserijleven in Huizen anno 1906, leren we Marrie kennen. Door een noodlottig ongeval verliest ze haa... »
14 Mei 2014
Blijf bij ons
Dio D-Day door Hans Peter Roel
Dio D-Day<br/><br/>Door de magische krachten van tante Margret belanden Dio en zijn hartsvriendin Aine in hun vorige leven. Daar wonen ze als broer en zus in... »
2 Oktober 2013
Blijf bij ons
Solo door William Boyd
1969. Een ervaren geheim agent. Een eenmansactie. Een license to kill. James Bond is terug.Het is 1969 en James Bond staat op het punt een - door wraaklust g... »
26 September 2013
Blijf bij ons
De extase van Floor door Renee van Amstel
Floor heeft nu een relatie met zowel Jon als Rick; door Jon laat zij zich overmeesteren met Shibari-bondage, bij Rick geeft zij zich over aan pijn en gehoorz... »
7 Augustus 2013
Blijf bij ons
Perfect door Rachel Joyce
In 1972, two seconds were added to time. It was in order to balance clock time with the movement of the earth. Byron Hemming knew this because James Lowe had... »
1 Juli 2013
Blijf bij ons
Niets en niemand door Ivo Bonthuis
Op het vliegveld in Parijs wacht Laura Innes tot er weer gevlogen zal worden. Beeldschermen tonen de brokstukken van het vliegtuig dat ze net heeft gemist. H... »
20 Juni 2013
Blijf bij ons
Private Down Under door James Patterson
P.I. Craig Gisto, head of the latest branch of Private, is enjoying the glamorous launch party with his new team when their celebrations are interrupted by t... »
6 Juni 2013
Blijf bij ons
Mantel der liefde door Henrieke Groenwold
Het leven van de jonge Hanna, de hoofdpersoon in Mantel der liefde, wordt geregeerd door angst voor Gods oordeel. Wanneer zij volwassen is geworden, realise... »
2 Juni 2013
Blijf bij ons
Beckon door Tom Pawlik
Drie mensen arriveren rond dezelfde tijd in Beckon. Een antropoloog op zoek naar een verdwenen cultuur, een voormalig agente op zoek naar een verdwenen famil... »
27 Mei 2013
Blijf bij ons
Inferno door Dan Brown
Dan Brown, Inferno

'Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering ge... »
15 Mei 2013
Blijf bij ons
Wedding Night door Sophie Kinsella
Lottie just knows that her boyfriend is going to propose during lunch at one of London’s fanciest restaurants. But when his big question involves a trip ab... »
9 Mei 2013
Blijf bij ons
De Wertheims door Silvia Tennenbaum
<p>Boek van de maand bij De Wereld Draait Door.
De welgestelde Joodse familie Wertheim neemt volop deel aan het bruisende culturele leven van Frankfurt begi... »
29 April 2013
Blijf bij ons
Moederziel door Marelle Boersma
Josje is niet gecharmeerd van haar moeders nieuwe vriend. Ze trekt bij haar moeder in, om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden ... »
22 April 2013
Blijf bij ons
Koningskind door Rob van Hoorn
Het is zover: Willem Alexander is koning. Maar heeft hij wel recht op de troon? Daarbij draait het om de vraag: is zijn overgrootmoeder koningin Wilhelmina e... »
15 April 2013
Blijf bij ons
Hemelpoorttrilogie door Barbara M. Veenman
De vijftienjarige Lilly vindt het maar niets wanneer ze na de dood van haar moeder de grote stad moet verruilen voor een piepklein dorpje op de Veluwe. Haar ... »
10 April 2013
Blijf bij ons
Secret Scouts en de verloren Leonardo door Kind Kind
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag.

Ze gaan op onderzoek uit om... »
2 April 2013
Blijf bij ons
Fout bloed door Catharina Pinson
Een vijftienjarige jongen met het syndroom van Down overlijdt en laat zijn zus ontredderd achter. Ze had zijn dood niet verwacht. Via een klacht over zijn be... »
25 Maart 2013
Blijf bij ons
Morgen vlieg ik terug door Johan Bordewijk
Wat als al je dagelijkse zekerheden stuk voor stuk illusies blijken te zijn?Rond zijn vijfendertigste ziet het leven van Arnoud er rooskleurig uit. Zijn carr... »
19 Maart 2013
Blijf bij ons
Het boekenweekgeschenk door Kary Kepla
Janna Boudewijn, journaliste, is het zat. Haar schrijfloopbaan wil maar niet van de grond komen. Overal wordt ze afgewezen. Als freelancer krijgt ze op de re... »
12 Maart 2013
Blijf bij ons
De losbandige vrouw door Nynke Laanstra
Wat doe je als je vrouw zich tegoed heeft gedaan aan losbandige seks? Dan neem je wraak! Wat doe je als je oog in oog komt te staan met degene die je jeugd t... »
1 Maart 2013
Blijf bij ons
Open boek door George Knottnerus
Openheid, daar gaat het om bij Leo en Sofie uit Den Haag. Ze vrijen het liefst bij licht en ze houden op hun laptop indringende dagboeken bij die ze van elka... »
13 Februari 2013
Blijf bij ons
Bridget Jones: mad about the boy door Helen Fielding
Bridget Jones: Mad About the Boy is de langverwachte nieuwe roman van Helen Fielding. Toen Het dagboek van Bridget Jones verscheen, over het leven van een do... »
11 Januari 2013
Blijf bij ons
Hemelsblauw door Margreet Slikker
Tijdens haar eerste werkweek als rechercheur in Schagen krijgt Carolien de Vries te maken met een lugubere moord. Er worden vijf lichaamsdelen van een man ge... »
27 November 2012
Blijf bij ons
Bloeddorst door Mark van Dijk
Een geheim genootschap opereert al jaren in het diepste geheim in Nederland. Op geraffineerde wijze weet één van de leden de tienjarige Jack Klinkhamer te ... »
17 November 2012
Blijf bij ons
De vlindertuin door Hans Peter Roel
De Vlindertuin                   Een duizelingwekkend verhaal tegen de mystieke achtergrond van de Keltische traditie in Schotland.Wanhoop en radel... »
30 Oktober 2012
Blijf bij ons
Dio & de ijskelder door Hans Peter Roel
Een spannend avonturenboek voor jong en oudDit boek combineert de spanning van Harry Potter, de wijsheid van een sprookje en het avontuurlijke van Jules Ver... »
18 Oktober 2011
Blijf bij ons
KI door Hans Peter Roel
Ki, het verhaal
kracht van binnenuit

In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) ... »
13 Juni 2011
Blijf bij ons
De afrekening door W. Gerards
Afrekening is het laatste deel in de succesvolle Darkest Powers-trilogie. In deze grande finale komt de lezer erachter of Chloe eindelijk normaal kan worden.... »
16 Mei 2011
Blijf bij ons
10 mei 1940 door George Knottnerus
10 mei 1940. Het belooft een stralende lentedag te worden. Maar dan, in de prille ochtend… komen de moffen. Net als de rest van Nederland worden de hoofdper... »
4 April 2011
Blijf bij ons
De parvenu door Mark Schalekamp
Hugo Stadman, begin dertig, is private banker in Amsterdam. Hij wil hogerop en met het aanstaande lidmaatschap van het prestigieuze Rozengenootschap lijkt da... »
28 Maart 2011
Blijf bij ons
Ander spoor door Ingrid D. Roefs
Chrystianne stelt vast dat haar leven op een voortschrijdend afbraakproject lijkt. Haar echtgenoot Sander is een onbereikbare wannabe in upperclass geworden,... »
4 Maart 2011
Blijf bij ons
Vrouw van het licht door Milan van Opmeer
Monique uit Wassenaar komt uit een Nederlandse familie met veel geld en aanzien. Ze besluit om een kind te adopteren en gaat naar Mumbai, India. Een hectisch... »
22 December 2010
Blijf bij ons
Gedachtenkracht door M. Ruijterman
Marja Ruijterman is sinds 1993 trainer en coach. In 1985 wilde ze niet meer verder leven. Ze realiseerde zich, direct nadat ze toch niet in de Amstel sprong,... »
17 December 2010
Blijf bij ons
De Droomcirkel, Web van schelpen door K.S. Rietdijk


De geboorte van een kind in het zwartst van de nacht brengt de dood, wraak. Een gelijktijdige geboorte, aan de andere kant van de wereld, in het licht van ... »
17 December 2010
Blijf bij ons
Pokerface door José Vriens
Jennifer Luijkens (26) werkt als journalist bij een Limburgse krant die tweewekelijks in de regio verschijnt. Ze is vrijgezel en woont in een flat aan de ran... »
14 December 2010
Blijf bij ons
Verleden in de weg door Bianca van Strien
Mirna Fredericks stuurt recht op een midlifecrisis af: binnenkort wordt ze 36 jaar. Op de feestjes waar ze graag naartoe gaat worden hits uit de tachtiger ja... »
26 November 2010
Blijf bij ons
Schoon genoeg door Suzanne Peters
Het leven van Gabriëlla bestaat uit poetsen, schoonmaken en stoffen. Door haar smetvrees<br/>Is ze alles al kwijtgeraakt: haar huwelijk, haar baan en haar v... »
17 November 2010
Blijf bij ons
Bek dicht en dooreten door Deborah Klaassen
Na haar eindexamen weet Laura niet precies wat ze met de rest van haar leven wil. Ze weet alleen dat ze heel graag Engels wil leren spreken met een echte Bri... »
2 November 2010
Blijf bij ons
Perron 7 door Hans Peter Roel
Dit buitengewone en inspirerende boek over de kracht van de menselijke geest zet je aan het denken.

Perron 7 vertelt het verhaal van Eva Sprong, een jonge a... »
28 Oktober 2010
Blijf bij ons
De nevelprins door Carlos Ruiz Zafón
1943: de vader van Max Carver - horlogemaker, uitvinder en eeuwig optimistische dromer - besluit met zijn gezin naar een dorp aan de kust te verhuizen, naar ... »
12 Oktober 2010
Blijf bij ons
Thora Melk door M. van Opmeer
Drie bekende, controversiële schrijvers met een sterk van elkaar verschillende levensvisie gaan samenwerken om een zogenaamde metafysische omwenteling te re... »
11 Oktober 2010
Blijf bij ons
Kwade geest door Mark van Dijk & S.W. Prowell
Het verhaal van Kwade geest speelt zich af in Katwijk. Wanneer Jaap zijn beste vriend verliest bij een dodelijk ongeluk, besluit hij door middel van een ouij... »
4 Oktober 2010
Blijf bij ons
De onvolmaakten door T. Rachman
Wervelende roman over het wel en wee op een krantenredactie in Rome<br/><br/>Lloyd, verslaggever in Parijs, heeft niet alleen moeite de juiste bronnen te vin... »
7 September 2010