De Hobbit
91. De Hobbit
In een hol onder de grond woonde een Hobbit...
Deze woorden schreef professor J.R.R. Tolkien in 1928 op een onbeschreven eindexamenblad van een van zijn st »
Tirza
92. Tirza
Naar de roman van Arnon Grunberg

De verontrustende relatie tussen Jörgen Hofmeester en zijn jongste dochter.

Audiofilm met Hans Dagelet, Syl »
Shopaholic & baby
93. Shopaholic & baby
Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat »
Kwetsbaar
94. Kwetsbaar
Kwetsbaar is een verhaal over moederliefde, leugens en de betrekkelijkheid van het leven. De Rosnay schetst met warmte en humor de tekortkomingen van menselijke »
Stuk
95. Stuk
Indringend en onvergetelijk thrillerdebuut. Elizabeth zit in 4b van het Mercatuscollege in Rotterdam. Ze wordt door een paar klasgenoten op een gruwelijke maar »
Alleen op de wereld
96. Alleen op de wereld
ZONDER FAMILIE



Alleen op de wereld vertelt het verhaal van de vondeling Rémi. Tot zijn achtste jaar woont hij bij zijn pleegmoeder »
Hypnose
97. Hypnose
Hij had gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Nu breekt hij zijn belofte om levens te redden, maar zet daarmee zijn eigen leven op het spel. Ti »
De Mannentester
98. De Mannentester

Victoria is een zeventwintigjarige femme fatale met een uniek beroep: ze is mannentester. Ze laat zich inhuren door vrouwen om hun geliefde op de proef te st »

Schaduwzuster
99. Schaduwzuster
Marjolein is een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school in Rotterdam. Ondanks het begrip en inlevingsvermogen dat ze altijd toont voor haar »
Het huis met de geesten
100. Het huis met de geesten
'Het huis met de geesten' is een familiekroniek die zich vanaf het begin van deze eeuw over vier generaties uitstrekt tot in de jaren zeventig, toen de militair »