Actiefste leden

 
Coby
1. Coby
Sinds 2006 schrijf ik gedichten, columns en korte verhalen. Er zijn in totaal 12 boeken uitgegeven. "Granaatjes met een gouden slot", verschenen in ju »
Marianne
2. Marianne
Hoi, ik ben marianne. 45 jaar oud en getrouwd. Ben gek op lezen. Allerlei genres vind ik tegenwoordig leuk, thrillers, romans, oorlogsboeken, historische romans »
Geralien
4. Geralien
Mijn hobby's zijn borduren, haken en bloggen. Daarnaast lees ik boeken. Dit is voor mij vooral ontspanning.

Mijn favorieten genre zijn thrillers e »
Ellen
5. Ellen
Ik ben Ellen van Haren en woonachtig in Wijchen. En ik lees heel veel ik heb een hele reeks van Danielle Steel, maar ook de waargebeurde verhalen lees ik graag »
Gera
6. Gera


Lezen, op en af. Maar zo lees ik jaar na jaar toch nog best heel wat boeken... »
Jeanine
7. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 34 jaar. Ik lees het liefste literaire klassiekers en historische romans. Dit doe ik op de E-reader en ook nog in papieren vorm.< »
JokevdV
8. JokevdV
Net gelezen: De vierde dimensie van Hans Peter Roel. Glasheldere, mooi eenvoudige schrijfstijl. Leest in één ruk uit en vraagt om meer. Toeval bestaat niet. D »
evandendunge
9. evandendunge
Na heel mijn leven bezig geweest te zijn met schrijven, kwam op 45 jarige leeftijd, mijn eerste boek uit. Door een kort ziekbed begon ik het boek te redigeren, »
Shadira
10. Shadira
Ik lees eigenlijk alle genres, behalve science fiction en fantasy. Het liefst lees ik Nederlandstalige en Engelstalige literatuur, maar ik kan ook erg genieten »