Actiefste leden

 
Jeanine
1. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 33 jaar. Ik lees graag literaire klassiekers en (historische) streek- en familieromans. Dit doe ik op de E-reader en ook nog in p »
Marianne
2. Marianne
Hoi, Ik ben marianne en 44 jaar oud en getrouwd. Ik lees graag en veel. Even je in een andere wereld verliezen. Voorheen was ik verzot op thrillers. Sinds ik ee »
Liptonkip
3. Liptonkip
Hoi, ik ben Casper en verzamel alles wat los en vast zit over de stad Deventer. Inmiddels heb ik al een heuse collectie geschiedenisboeken over de stad. Vooral »
Catherine
4. Catherine
Geef mij maar een vlot geschreven boek met een sterk verhaal en goed uitgewerkte personages. Soms lees ik de ene thriller na de andere, dan weer graag boeken me »
Missy
5. Missy
Schrijfster van "De verborgen geheimen van Lakeside"Al jong begon ik met het schrijven van verhalen, bij voorkeur thriller »
joukjevv
6. joukjevv
Lezen is mijn grootste liefhebberij, al van jongs af aan; lekker meeliften op de fantasie van de schrijver, je wereld verruimen buiten je zo bekende, vertrouwde »
Shadira
7. Shadira
Ik lees eigenlijk alle genres, behalve science fiction en fantasy. Het liefst lees ik Nederlandstalige en Engelstalige literatuur, maar ik kan ook erg genieten »
Hens
8. Hens
Ik lees graag thrillers maar, ook al behoor ik niet tot de doelgroep, houd ik er ook van om chicklits te lezen. Astrid Harrewijn is een van mijn favoriete schri »
Coby
9. Coby
Sinds 2006 schrijf ik gedichten, columns en korte verhalen. Er zijn in totaal 12 boeken uitgegeven. "Granaatjes met een gouden slot", verschenen in ju »
Monique
10. Monique
Monique heeft nog niets over zichzelf geschreven. »