Actiefste leden

 
Coby
1. Coby
Sinds 2006 schrijf ik gedichten, columns en korte verhalen. Er zijn in totaal 12 boeken uitgegeven. "Granaatjes met een gouden slot", verschenen in ju »
joukjevv
2. joukjevv
Lezen is mijn grootste liefhebberij, al van jongs af aan; lekker meeliften op de fantasie van de schrijver, je wereld verruimen buiten je zo bekende, vertrouwde »
Karin
3. Karin
Lezen is voor mij meer dan een hobby, het is een verslaving..... Meestal lees ik thrillers, maar af en toe een roman met een goed verhaal gaat er ook wel in. »
Shadira
4. Shadira
Ik lees eigenlijk alle genres, behalve science fiction en fantasy. Het liefst lees ik Nederlandstalige en Engelstalige literatuur, maar ik kan ook erg genieten »
Marianne
5. Marianne
Hoi, ik ben marianne. 45 jaar oud en getrouwd. Ben gek op lezen. Allerlei genres vind ik tegenwoordig leuk, thrillers, romans, oorlogsboeken, historische romans »
lucvr
6. lucvr
Ik schrijf zelf, mijn eerste bundel dag-licht staat op boeklezers. Om nog te verbeteren volg ik les op een academie.

Ik lees graag romans van Neder »
Jeanine
7. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 33 jaar. Ik lees het liefste literaire klassiekers en historische romans. Dit doe ik op de E-reader en ook nog in papieren vorm.< »
Guido
8. Guido
Eind 2017 werd mijn eerste boek : 'De club van tien' gepubliceerd bij Boekscout.nl Het is een jeugdboek met drie korte avonturenverhalen. Een uitvoerige beschri »
Geralien
9. Geralien
Mijn hobby's zijn borduren, haken en bloggen. Daarnaast lees ik boeken. Dit is voor mij vooral ontspanning.

Mijn favorieten genre zijn thrillers e »
Peter
10. Peter
Ik hou van (psychologische) thrillers zoals van Dan Brown, David Baldacci, Harlan Coben, Nicci French, John Grisham, Robert Ludlum, James Patterson, Mario Readi »