Actiefste leden

 
Marianne
1. Marianne
Hoi, ik ben marianne. 44 jaar oud en getrouwd. Ben gek op lezen. Allerlei genres vind ik tegenwoordig leuk, thrillers, romans, oorlogsboeken, historische romans »
Coby
2. Coby
Sinds 2006 schrijf ik gedichten, columns en korte verhalen. Er zijn in totaal 12 boeken uitgegeven. "Granaatjes met een gouden slot", verschenen in ju »
winvir
3. winvir
winvir heeft nog niets over zichzelf geschreven. »
Michiel
4. Michiel
Mijn interesse gaat uit naar het leven en de relaties die we met elkaar hebben. Sinds 2016 auteur van een spirituele roman; De ontdekking van het Wezenland.
»
Karin
5. Karin
Lezen is voor mij meer dan een hobby, het is een verslaving..... Meestal lees ik thrillers, maar af en toe een roman met een goed verhaal gaat er ook wel in. »
joukjevv
6. joukjevv
Lezen is mijn grootste liefhebberij, al van jongs af aan; lekker meeliften op de fantasie van de schrijver, je wereld verruimen buiten je zo bekende, vertrouwde »
Jeanine
7. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 33 jaar. Ik lees graag literaire klassiekers en (historische) streek- en familieromans. Dit doe ik op de E-reader en ook nog in p »
Pieternel
8. Pieternel
Mijn huidige favoriete boek is Vrijheid van Jonathan Franzen. Op dit moment een internationale bestseller. Ook de Keukenmeidenroman van Kathryn Stockett vind ik »
Hens
9. Hens
Ik lees graag thrillers maar, ook al behoor ik niet tot de doelgroep, houd ik er ook van om chicklits te lezen. Astrid Harrewijn is een van mijn favoriete schri »
Nico
10. Nico
Ik ben mezelf »