Actiefste leden

 
Marijke Minnes Den Haan
91. Marijke Minnes Den Haan
Ik ben marijke getrouwd en 2 kinderen....hobby. s zijn lezen haken en borduren........Mijn favoriete boeken poeh zijn er zoveel...ik hou erg van historische rom »
Femke
92. Femke
Boeken die ik graag lees zij chicklits en true story’s. Boeken die ik niet wil lezen zijn fantasy boeken en spritituele boeken. Ik zou dolgraag eens een leuke »
Manon Zandbergen
93. Manon Zandbergen
Vanaf dat ik kon lezen ben ik verslaafd aan boeken, tot 2,5 jaar geleden alleen in papier vorm, maar nu op mijn ereader.

Als kind kon ik mij vermak »
Bertine van Boekwinkel 't Boektiekje
94. Bertine van Boekwinkel 't Boektiekje
Ik ben eigenaar van een boekwinkel in Katwijk aan Zee. Ik lees veel, vanwege mijn werk maar vooral omdat het een grote hobby is. Ik ga met een boek mee naar bed »
Carine Keymeulen
95. Carine Keymeulen
Hoi, als ik even vijf minuten tijd heb, neem ik gauw mijn tablet in de hand en lees eventjes..Jaja ik lees ebooks, gewoon fantastisch..


Mijn »
Ellen
96. Ellen
Dol op lezen maar door gebrek aan tijd soms minder dan ik zou willen. Wel elke dag eventjes, mooie afsluiting van de dag vind ik zelf. Doe ik het niet, dan slaa »
Miran Leloux
97. Miran Leloux
Miran Leloux heeft nog niets over zichzelf geschreven. »
Miriam  Joosse
98. Miriam Joosse
Als medewerker in een Bibliotheek heb ik het vaak moeilijk om te kiezen wat ik nu weer ga lezen; er komt zoveel door mijn handen! Verder ben ik lid van een lees »
Laura Oosterdijk
99. Laura Oosterdijk
Mijn favorieten zijn thrillers, maar eigenlijk lees ik alles wat los en vast zit :-) »
Marianne Lux
100. Marianne Lux
Marianne Lux heeft nog niets over zichzelf geschreven. »