Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het mysterie van de poldergruwel
Het mysterie van de poldergruwel door Mark van Dijk
Als Kim, Inge en de tweeling Zoë en Esmee bij Kim op de boerderij blijven slapen, zien ze 's nachts een mysterieus lichtje op de wind drijven. Het lichtje brengt de meiden in Poleeria; een wereld waarin alle beesten pratende boerderijdieren zijn en vrolijke kleuren dragen. »
 
 
 
 
 

Durf!
Durf! door Seth Godin
Dit is wat er mist: Opruiing. Initiatief. De voorwaartse beweging die leven in een organisatie blaast en ons leert wat werkt.
<br/>
<br/>We wachten op degene di... »
 
 
 
 
 

Groundswell
Groundswell door Charlene Li & Josh Bernoff
Offering a strategy to winning in a world transformed by social technologiesblogs podcasts and social networking sites the authors have designed afourstep process for building these technologies into a business. »
 
 
 
 
 

Calimeromarketing 2.0 in een eierdop
Calimeromarketing 2.0 in een eierdop door Karen Romme
voor ondernemers, freelancers en zzp'ers die geen boeken lezen.... »
 
 
 
 
 

Doorbraak!
Doorbraak! door Niels Aalberts
Als manager van Colin 'Kyteman' Benders en marketeer van Kyteman's Hiphop Orkest was Niels Aalberts (1971) betrokken bij diens zegetocht langs alle grote Nederl... »
 
 
 
 
 

De conversation manager
De conversation manager door Steven Van Belleghem
<p>De voorbije jaren is het internet geëvolueerd van een statisch naar een sociaal platform. Die evolutie heeft een impact op de manier waarop consumenten commu... »
 
 
 
 
 

Digitaal is het nieuwe normaal (E-boek)
Digitaal is het nieuwe normaal (E-boek) door Peter Hinssen
Peter Hinssens uitdagend boek over de toekomst van onze digitale wereld Peter Hinssen is een van de internetpioniers in België en Europa. Hij is een veelgevraag... »
 
 
 
 
 

Het meisje van de slijterij
Het meisje van de slijterij door Petra de Boevere
Bijna elk bedrijf zit tegenwoordig op internet. Soms alleen met een website, soms ook door social media in te zetten. Maar online opereren vereist een andere strategie dan de marketing zoals die tot nu toe werd toegepast. Bij social media gaat het om relaties in plaats van transacties, om te durven delen zonder daar direct iets voor terug te verlangen. »
 
 
 
 
 

Tribes
Tribes door Seth Godin
Een tribe is een groep mensen die onderling verbonden zijn, verbonden zijn met een leider en verbonden zijn met een idee. Het zit in onze aard om op zoek te gaan naar een tribe om bij te horen - of deze groep nu een religieuze, etnische, economische of zelfs muzikale (denk aan fanclubs) basis heeft. »
 
 
 
 
 

Purple Cow
Purple Cow door Seth Godin
You're either a Purple Cow or you're not. You're either remarkable or invisible. Make your choice.

What do Starbucks and JetBlue and KrispyKreme and Apple and DutchBoy and Kensington and Zespri and Hard Candy have that you don't? How do they continue to confound critics and achieve spectacular growth, leaving behind former tried-and true brands to gasp their last?

Face it, the checklist of tired 'P's marketers have used for decades to get their product noticed -Pricing, Promotion, Publicity, t »