Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Da's gek
Da's gek door Danielle Braun
Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel ergens over? Vond je iets raar, of ongewoon? In Da’s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik van ... »
 
 
 
 
 

De happy manager
De happy manager door Ursula Jager
 »
 
 
 
 
 

Lean in
Lean in door Sheryl Sandberg
<ul><li><a target=“_blank” class="website" href="http://www.leanin.org">Website van de Lean in-community</a></li><li><a target=“_blank” class="facebook" href="h... »
 
 
 
 
 

De wet van snuf
De wet van snuf door Jos Burgers
 »
 
 
 
 
 

Verbaal meesterschap
Verbaal meesterschap door Remco Claassen
<p><strong>Lekker lezen ondanks dyslexie</strong></p><p> </p><p>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.</p><p> </p><p>De letters va... »
 
 
 
 
 

Mickonomics
Mickonomics door Flip Vuijsje
Mick Jagger is als geen ander verantwoordelijk voor het ongeëvenaarde succes van The Rolling Stones. Als frontman. Als songwriter, samen met Keith Richards. Maa... »
 
 
 
 
 

Mickonomics
Mickonomics door Flip Vuijsje
Mick Jagger is als geen ander verantwoordelijk voor het ongeëvenaarde succes van The Rolling Stones. Als frontman. Als songwriter, samen met Keith Richards. Maa... »
 
 
 
 
 

Verdraaide organisaties
Verdraaide organisaties door Wouter Hart
Organisaties zijn 'verdraaid' als de natuurlijke principes van organiseren verloren zijn gegaan onder een lawine van on-natuurlijke managementlogica. Recht tege... »
 
 
 
 
 

De nieuwe regels van social media
De nieuwe regels van social media door David Meerman Scott
Om in de nieuwemediajungle te kunnen overleven, moeten de regels van old school marketing worden losgelaten. De teloorgang van de traditionele massamarketing bi... »
 
 
 
 
 

Liegen duurt het langst
Liegen duurt het langst door Ian Leslie
Liegen: we staan er dubbel tegenover. Enerzijds houden we niet van onbetrouwbare mensen, anderzijds gebruiken we zelf regelmatig leugentjes om zo goed mogelijk ... »