Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Revolutie in Contractmanagement
Revolutie in Contractmanagement door David Grigoryan
Door gebrek aan (goed) contractmanagement, verliezen ondernemingen elk jaar! >10% van hun omzet. Toch wordt het opzetten van contractmanagement nog steeds verme... »
 
 
 
 
 

De zwarte zwaan
De zwarte zwaan door Nassim Nicholas Taleb
Tweede editie inclusief essay 'Over robuustheid'In deze spannende internationale bestseller verklaart Nassim Nicholas Taleb alles wat we weten over wat we niet ... »
 
 
 
 
 

De big data revolutie
De big data revolutie door Kenneth Cukier & Viktor Mayer-Schonberger
In de afgelopen twee jaar hebben we meer informatie geproduceerd dan in de 2000 jaar ervoor; denk aan alle e-mails, digitale foto's, bonuskaartgegevens, kaarten... »
 
 
 
 
 

De beste bespaartips
De beste bespaartips door Georgie Dom
De beste bespaartipsBesparen is in de huidige economische crisis mooi meegenomen. Met dit e-book moet dat zeker lukken: het bundelt handige bespaartips van de C... »
 
 
 
 
 

Society 3.0
Society 3.0 door R. van den Hoff
Ben jij een wereldmens?<br/><br/>Society 3.0 is een hoopvol lees- en doeboek voor iedereen die zich realiseert dat onze huidige samenleving toe is aan een nieuw waardesysteem. Society 3.0 biedt visie en vraagt om visie. Alles in dit lekker leesbare boek draait om jou als wereldmens en jouw rol in Society 3. »
 
 
 
 
 

Wie heeft mijn kaas gepikt?
Wie heeft mijn kaas gepikt? door Spencer Johnson
BUSINESS BIBLIOTHEEK
Veranderingen gaan snel tegenwoordig, en komen vaak onverwacht. Hoe gaat u daarmee om? Ziet u een verandering als een uitdaging of wordt u ... »
 
 
 
 
 

ZZP 2011
ZZP 2011 door Tijs van den Boomen
'Een onontbeerlijk handboek voor zelfstandigen ... moet gewoon in de boekenkast van elke zelfstandige staan.' – NRC Handelsblad<br/><br/>De nieuwe editie van he... »
 
 
 
 
 

Rework
Rework door David Heinemeier Hansson & Jason Fried
lsquoRework is inspirerend en innoverend. Twee prettig tegendraadse succesvolle ondernemers benaderen complexe zaken heerlijk eenvoudig. Fried Heinemeier Hansson zetten je aan het denken en helpen je op weg. Verplichte kost voor iedereen die ondernemer of ondernemend is. »
 
 
 
 
 

Welvaart zonder groei
Welvaart zonder groei door Tim Jackson
economie voor een eindige planeet. Ik ben niet creatief, denken veel mensen van zichzelf. Dan bedoelen ze...... »
 
 
 
 
 

Steve Jobs
Steve Jobs door Bas Roestenberg, Kim Bos & Richard Borgman
De enige geautoriseerde en volledige biografie over Steve Jobs. Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken gevoerd met Jobs... »