Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Ik ben Malala
Ik ben Malala door Malala Yousafzai & Patricia McCormick
In ‘Ik ben Malala’ (voor jongeren) schrijft Malala Yousafzai het verhaal van haar strijd voor onderwijs voor iedereen. In zeer korte tijd groeide ze uit tot een... »
 
 
 
 
 

Het verborgen paleis van Narada
Het verborgen paleis van Narada door Roos Boum
Two-way-boekWat zou jij doen als je vaak nachtmerries hebt die uitkomen? Natasja van Gelderen is bijna 15 en droomt over een aparte ketting. Tot haar verbazing ... »
 
 
 
 
 

De scheet
De scheet door Henk Meeuwsen
Volgens Henk Meeuwsen verdienen alle dieren het om gehoord te worden, ook als ze vocaal wat minder bedeeld zijn. Door zijn microfoons in het veld te zetten bied... »
 
 
 
 
 

Menschen und bušcher
Menschen und bušcher door Jouke de Haan, Rudolf Steiner & Angela Lambert
Oder frei nach Howard Gossage: Sind die Werber noch zu retten? Geschichten aus 30 Jahren in der Werbebranche... »
 
 
 
 
 

Het emigratie-handboek
Het emigratie-handboek door P.L. Gillissen
Dit is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die met de gedachte speelt om te emigreren, ongeacht welk land u in gedachte heeft om heen te verhuizen.

Uitgebreid komt alles aan bod wat u moet regelen bij vertrek uit Nederland. Van belastingzaken, verzekeren en pensioenen tot aan de verhuizing zelf. »
 
 
 
 
 

Sara winterspecial 2- Sara 's warme hart
Sara winterspecial 2- Sara 's warme hart door Ria Maes
Sara maakt op straat kennis met Willem, een bedelaar.Sara heeft enorm te doen met de jonge veertiger en nodigt hem uit voor Kerstmis. »
 
 
 
 
 

En Prozac is mijn paracetamol
En Prozac is mijn paracetamol door Charlie Bee
Zestig miligram antidepressiva en veertig miligram antipsychotica, zestien jaar ben ik. Heb je het dan even voor elkaar? Nee. Het gleed langzaam in me. Waarom g... »
 
 
 
 
 

Walvissen en dolfijnen
Walvissen en dolfijnen door O. Brookes
Over walvissen en dolfijnen en met prachtige kleurenfoto's. »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas door L. Feijten
De winter van 1938 is de koudste sinds mensenheugenis in Aurora Kentucky maar kou bijt minder dan armoede. Op een stuk land op een bevroren helling zorgt Olivia Cross voor haar kleinzoon Willrsquom drijft ze een kwakkelende kruidenierswinkel en tolereert ze Ida die in de schuur woont. »
 
 
 
 
 

Twilight director's not
Twilight director's not door Catherine Hardwicke, Stephenie Meyer & Studio Imago
Dit onthullende Director's notebook is een replica van het notitieboek van regisseur Catherine Hardwicke van de blockbuster Twilight. Haar notities en foto's ge... »