Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Qlickplay
Qlickplay door Anneliese Monden & Chantal Smedts
Welk leven wil jij leiden? Wat doet jouw unieke klok tikken? Wat maakt jou echt gelukkig? En wat betekent dat dan voor jou? Leef jij je leven, elke dag opnieuw,... »
 
 
 
 
 

De gebalanceerde leider
De gebalanceerde leider door Michele Mees
“Ik geloof dat het in evenwicht brengen van masculiene en feminiene waarden een belang- rijke bijdrage kan leveren tot het welzijn en de ontwikkeling van mannen... »
 
 
 
 
 

TA elke dag
TA elke dag door Marijke Arendsen Hein
Transactionele Analyse is een theorie over persoonlijkheid, communicatie en verandering waarmee je je zelfbewustzijn en zelfinzicht kunt vergroten. Het is een m... »
 
 
 
 
 

Eckart's notes
Eckart's notes door Eckart Wintzen
Tien jaar na dato geeft Eckart het geheim prijs van de succesformule waarmee hij 'zijn' BSO van eenmansbedrijf tot multinational met 10.000 medewerkers liet gro... »
 
 
 
 
 

Doorbraak!
Doorbraak! door Niels Aalberts
Als manager van Colin 'Kyteman' Benders en marketeer van Kyteman's Hiphop Orkest was Niels Aalberts (1971) betrokken bij diens zegetocht langs alle grote Nederl... »
 
 
 
 
 

Publieke werken
Publieke werken door Peter de Weerd
Hoe komt verandering tegen een politieke achtergrond tot stand?Hoe is het succes van verandering te definiëren als je kijkt naar de uiteenlopende maatschappeli... »
 
 
 
 
 

Getting things done
Getting things done door David Allen
Getting things done is de sleutel tot prettig en efficiënt werken zonder stress. Laat dingen niet liggen tot uw inbakje een onoverzichtelijke hoop papieren is en uw hoofd vol zaken zit die u niet mag vergeten, maar regel ze nu! David Allen laat in dit boek zien hoe u uw privéleven en werk met eenvoudige hulpmiddelen zo kunt organiseren, dat in één oogopslag duidelijk is wat u waar en wanneer kunt doen. »
 
 
 
 
 

175 Lifehackingtips
175 Lifehackingtips door Frank Meeuwsen, Martijn Aslander & Sanne Roemen
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je telefoo... »
 
 
 
 
 

Da's gek
Da's gek door Danielle Braun
Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel ergens over? Vond je iets raar, of ongewoon? In Da’s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik van ... »
 
 
 
 
 

De happy manager
De happy manager door Ursula Jager
 »