Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Visuele stappengids Word 2010 & 2007
Visuele stappengids Word 2010 & 2007 door Studio Visual Steps
<b>Compact naslagwerk over het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word 2007 en 2010. Voor thuis en op het werk!</b><br/><br/>Het programma Microsoft Word is ee... »
 
 
 
 
 

Werken met de Affinity-suite
Werken met de Affinity-suite door Mark Van Heck & Marloes Otten
 »
 
 
 
 
 

Excel 365 gevorderd
Excel 365 gevorderd door Charles Scheublin
 »
 
 
 
 
 

Basishandleiding Excel
Basishandleiding Excel door Anton Aalberts
De «Basishandleiding Excel» (voor Excel 2021 & Ecel 365) is onmisbaar voor iedereen die optimaal en met volledig rendement aan de slag wil met Excel. Dit boekje... »
 
 
 
 
 

Ik wil… programmeren in Excel
Ik wil… programmeren in Excel door Bruijnes Gerrit
 »
 
 
 
 
 

Basishandboek SPSS 29
Basishandboek SPSS 29 door Alphons de Vocht
SPSS (officieel 'IBM SPSS Statistics') is het meest gebruikte statistische programma ter wereld. SPSS 29 is de nieuwste versie van SPSS en wordt nu overal ter w... »
 
 
 
 
 

Inventor 2024
Inventor 2024 door R. Boeklagen
Wilt u stap voor stap leren tekenen met Inventor? Of bent u al een bedreven Inventor-tekenaar en wilt u snel updaten of meer diepgang? Dan is dit boek voor u de... »
 
 
 
 
 

AutoCAD 2024
AutoCAD 2024 door R. Boeklagen
AutoCAD 2024 is niet uit het Engels vertaald, maar door een Nederlandse auteur geschreven die de Nederlandse tekennormen hanteert. Op die manier bent u verzeker... »
 
 
 
 
 

AutoCAD LT
AutoCAD LT door R. Boeklagen
Dit is het meest complete hand- en leerboek voor AutoCAD release LT2024. Het leert u stap voor stap alle CAD tekentechnieken en geeft u de achtergrondinformatie... »
 
 
 
 
 

Photoshop Elements 2021 voor Dummies
Photoshop Elements 2021 voor Dummies door Barbara Obermeier & Ted Padova
Met 'Photoshop Elements 2021 voor Dummies' is fotobewerking eenvoudiger dan ooit. Zelfs de absolute beginner zal dankzij dit boek snel leren hoe je stijlvolle, ... »