Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Visuele stappengids Word 2010 & 2007
Visuele stappengids Word 2010 & 2007 door Studio Visual Steps
<b>Compact naslagwerk over het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word 2007 en 2010. Voor thuis en op het werk!</b><br/><br/>Het programma Microsoft Word is ee... »
 
 
 
 
 

Basishandleiding Excel 365
Basishandleiding Excel 365 door Anton Aalberts
De 'Basishandleiding Excel 365' is onmisbaar voor iedereen die optimaal en met volledig rendement aan de slag wil met Excel van Microsoft 365 (of Office 365).Gl... »
 
 
 
 
 

Handboek Dashboarding
Handboek Dashboarding door Peter Kooijman
<p>Elk bedrijf heeft kritieke succesfactoren (CSF’s). Om meetbaar te kunnen maken in hoeverre die CSF’s gehaald worden, zijn er Key Performance Indicatoren, de ... »
 
 
 
 
 

Classroom in a Book InDesign 2024
Classroom in a Book InDesign 2024 door Kelly Kordes Anton & Tina DeJarld
<p>Vergroot uw kennis over typografie, pagina-opmaak en het samenstellen van documenten met de stapsgewijze instructies in dit boek. De voorbeelden, ontleend aa... »
 
 
 
 
 

Classroom in a Book Illustrator 2024
Classroom in a Book Illustrator 2024 door Brian Wood
<p>Ontwerp beeldmateriaal met Adobe Illustrator, van nauwkeurige tekeningen tot stilistische schilderijen. Door een reeks praktische projecten te voltooien, zoa... »
 
 
 
 
 

Classroom in a Book Photoshop 2024
Classroom in a Book Photoshop 2024 door Andrew Faulkner & Conrad Chavez
<p>Dit officiële handboek bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u Photoshop beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of... »
 
 
 
 
 

Get Organized
Get Organized door Marian van Olst
 »
 
 
 
 
 

Revit 2024
Revit 2024 door R. Boeklagen
Dit boek leert u stap voor stap de ontwerptechnieken van 3D CAD in de bouw vanaf de eerste muur tot en met het maken van eigen families. Eerst maakt u kennis me... »