Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Visuele stappengids Word 2010 & 2007
Visuele stappengids Word 2010 & 2007 door Studio Visual Steps
<b>Compact naslagwerk over het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word 2007 en 2010. Voor thuis en op het werk!</b><br/><br/>Het programma Microsoft Word is ee... »
 
 
 
 
 

Revit 2023 BIM
Revit 2023 BIM door R. Boeklagen
Dit boek leert u stap voor stap de ontwerptechnieken van 3D CAD in de bouw vanaf de eerste muur tot en met het maken van eigen families. Eerst maakt u kennis me... »
 
 
 
 
 

Microsoft Excel data-analyse voor Dummies
Microsoft Excel data-analyse voor Dummies door Paul McFedries
Met jouw gegevens in Excel heb je een gigantische kist met gereedschappen voor data-analyse binnen handbereik. Dit boek laat je zien hoe je die functies en tech... »
 
 
 
 
 

ERP-systemen voor Productie en Groothandel 2023
ERP-systemen voor Productie en Groothandel 2023 door Frans Looijen, Iede Velde & Jeroen Bergkamp
Objectief inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van de belangrijkste ERP-systemen in de Nederlandse markt. Doelgroep: productie- en groothandelsbedrijv... »
 
 
 
 
 

Ontdek macOS Ventura
Ontdek macOS Ventura door Bob Timroff
<p>Met macOS Ventura heeft Apple een volgende stap gezet in de ontwikkeling van hun Mac-computers. Ventura is de nieuwste versie van het besturingssysteem en be... »
 
 
 
 
 

Ontdek de iPad - bijgewerkt tot iPadOS 16
Ontdek de iPad - bijgewerkt tot iPadOS 16 door Henny Temmink
<p>Wilt u alles uit uw iPad halen? Dan hebt u veel aan dit handzame en complete boek over de magische tablet van Apple, dat is bijgewerkt voor iPadOS 16. Hieri... »
 
 
 
 
 

ERP-systemen voor Productie en Groothandel 2022-2023
ERP-systemen voor Productie en Groothandel 2022-2023 door Frans Looijen, Iede Velde & Jeroen Bergkamp
Objectief inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van de belangrijkste ERP-systemen in de Nederlandse markt. Doelgroep: productie- en groothandelsbedrijv... »
 
 
 
 
 

Inventor 2023
Inventor 2023 door Ronald Boeklagen
Wilt u stap voor stap leren tekenen met Inventor? Of bent u al een bedreven Inventor-tekenaar en wilt u snel updaten of meer diepgang? Dan is dit boek voor u de... »
 
 
 
 
 

Handboek Hindenburg Narrator Audioproductie
Handboek Hindenburg Narrator Audioproductie door Jan van Essen
Met Hindenburg Narrator heeft u een krachtig programma in huis om tekst en tijd met elkaar te verbinden. Audioboeken, ePub met audio, DAISY-producten, podcasts ... »