Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Een droom voor altijd
Een droom voor altijd door Angela Drake
Na een gestrande relatie ontoet Jocasta Max. Maar is Max wie hij zegt te zijn, of heeft hij andere plannen? »
 
 
 
 
 

Gij zult bloggen
Gij zult bloggen door Ernst-Jan Pfauth
Bloggen kost tijd, moeite en ontzettend veel doorzettingsvermogen. Maar het is het waard: met een blog kun je een breed publiek vinden en nieuwe kansen voor jezelf creëren. Gij zult bloggen is een bliksemstart voor iedereen die zich tot het blogevangelie bekeert, en staat boordevol tips voor een succesvolle blog. »
 
 
 
 
 

STAAL
STAAL door H. van der Zouwen
De dertienjarige Anna en Francesca wonen in hetzelfde appartementencomplex in Piombino, een klein industriestadje aan de Italiaanse kust met uitzicht op het eiland Elba. Elba is voor de rijken en toeristen, en onbereikbaar voor het gewone volk dat zijn brood verdient in de plaatselijke staalfabrieken. »
 
 
 
 
 

FM Kosten
FM Kosten door
Met het boek FM kosten krijgt u de meest actuele en objectieve trends, indexen, uurtarieven en prijzen voor facilities, schoonmaak, inrichting en afwerking. Een... »
 
 
 
 
 

De Chinese handschoen
De Chinese handschoen door D.C.M. Corbey, Hanneke Bodewes & Marcel Kleijn
 »
 
 
 
 
 

Bouwdetailwijzer
Bouwdetailwijzer door Max de Jong
 »
 
 
 
 
 

Historische vensters
Historische vensters door
 »
 
 
 
 
 

Kengetallen
Kengetallen door
Het zakboekje 'Kengetallen kleine (re)constructies' geeft u helder inzicht in de kosten van zo'n 180 veelvoorkomende (re)constructies in de grond- water- en weg... »
 
 
 
 
 

Kengetallen onderhoud wegverhardingen
Kengetallen onderhoud wegverhardingen door
In het zakboekje 'Kengetallen onderhoud wegverhardingen' vindt u oplossingen voor herstel van uiteenlopende schadebeelden, mét de bijbehorende kosten. Inclusief... »
 
 
 
 
 

Architectuur als agenda
Architectuur als agenda door Teun Oosterbaan
 »