Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De vis in ons
De vis in ons door Neil Shubin

</br>
Van de wetenschapper die de baanbrekende ontdekking van de &#34;vis met handen&#34; deed, komt deze levendige en hoogst fascinerende kroniek van de evolutionaire geschiedenis, waarin de vaak verbazingwekkende geheimen worden onthuld achter de wording van de mens. »
 
 
 
 
 

Waarom zijn er zoveel soorten?
Waarom zijn er zoveel soorten? door Menno Schilthuizen
In 'Waarom zijn er zoveel soorten?' verbaast bioloog Menno Schilthuizen zich over de enorme soortenrijkdom van al wat leeft, te beginnen bij zijn eigen achtertu... »
 
 
 
 
 

Voorbij het heelal
Voorbij het heelal door Allerd Stikker
In de afgelopen millennia heeft de mensheid voortdurend in het heelal gezocht naar een beeld van de werkelijkheid. Dat leidde via uitvindingen en ontdekkingen t... »
 
 
 
 
 

Wetenschap en spiritualiteit
Wetenschap en spiritualiteit door Johan Germonpre
Hoe is leven ontstaan? Wat is de toekomst van de mensheid en de planeet? Is er een doel? Heeft ons leven zin? Is er leven na de dood?In dit ophefmakende boek wo... »
 
 
 
 
 

Atlas van de Homo Sapiens
Atlas van de Homo Sapiens door Telmo Pievani & Valery Zeitoun
Deze atlas laat op tal van fraaie kaarten zien hoe de Homo sapiens zich over de aarde verspreidde. We zien en lezen hoe onze voorouders samenleefden met de Nean... »
 
 
 
 
 

Beyond the Universe
Beyond the Universe door Allerd Stikker
Over the past millennia, humanity has continuously tried to find in the universe a picture of reality. This led through inventions and discoveries to an increas... »
 
 
 
 
 

Voorbij het heelal
Voorbij het heelal door Allerd Stikker
In de afgelopen millennia heeft de mensheid voortdurend in het heelal gezocht naar een beeld van de werkelijkheid. Dat leidde via uitvindingen en ontdekkingen t... »
 
 
 
 
 

Het leven in een Simulatie en verder
Het leven in een Simulatie en verder door Oktay Akgul
Het leven in een simulatie en verder is uw stapsgewijze handleiding om de grootste ontdekking te begrijpen om uw gewenste levensstijl te verkrijgen en uw levens... »
 
 
 
 
 

Life on Our Planet
Life on Our Planet door Tom Fletcher
<p><b>Het boek bij de Netflix-serie: een allesomvattende kijk op de evolutie en onze toekomst </b>

<i>Life on Our Planet</i>, het boek bij de gelijknamige, baa... »
 
 
 
 
 

Het leven in een simulatie verder
Het leven in een simulatie verder door Oktay Akgul
Gebaseerd op non-fictie, een geweldig e-book om te leren over het leven en hoe je de energiescores van jezelf en anderen kunt verhogen. Dit E-book is geschreven... »