Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Ontwaken in verbijstering
Ontwaken in verbijstering door Oliver Sacks

midprice&#150;editie<br/>
<br/>
Ontwaken in verbijstering<br/>
Oliver Sacks<br/>
<br/>
&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;<br/>
<br/>
In Ontwaken in verbijstering beschrijft Oliver Sacks zijn ervaringen met een mysterieuze en slopende ziekte die woedde in de jaren twintig van de vorige eeuw: de slaapziekte. »
 
 
 
 
 

De man die zijn vrouw voor een hoed hield
De man die zijn vrouw voor een hoed hield door O.W. Sacks
Oliver Sacks wordt deze zomer 75 jaar<br/>
<br/>
LUISTERBOEK <br/>
Oliver Sacks<br/>
De man die zijn vrouw voor een hoed hield<br/>
<br/>
In De man die zijn vrouw voor een hoed hield vertelt Oliver Sacks over pati├źnten met vreemde intellectuele en perceptuele afwijkingen. »
 
 
 
 
 

Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie
Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie door
<div><p>Dit boek biedt een rijk ge├»llustreerd overzicht van alle aspecten van echoscopie binnen de verloskunde en gynaecologie. Al sinds jaren is dit boek vanwe... »
 
 
 
 
 

Handboek vascular access
Handboek vascular access door A.M. Beukers, M.A.W. Hoekendijk-Beukers & N.H.J. Elstgeest
Het toepassen van echografie in vascular access is een specialisatie die in de huidige tijd altijd en overal beschikbaar kan zijn. Door training van professiona... »
 
 
 
 
 

Anamnese en gespreksvoering
Anamnese en gespreksvoering door
<p>Een zorgvuldige anamnese blijft de grondslag van de medische diagnostiek. Tijdens het afnemen van een anamnese moet je je bewust zijn van de aard en het doel... »
 
 
 
 
 

Perioperative Toe
Perioperative Toe door Stefaan Bouchez
<p>This pocket-sized manual was designed to provide a compact overview of perioperative TOE (transoesophageal echocardiography). This guide is an indispensable ... »
 
 
 
 
 

De beweegreden
De beweegreden door Eline Lievens & Wim Derave
<p>Dat een actieve en fitte levensstijl belangrijk is voor de gezondheid, is bekend. Maar waarom beweging chronische ziekten kan verhinderen en genezen, en zelf... »
 
 
 
 
 

Leerboek epidemiologie
Leerboek epidemiologie door L.M. Bouter, M.P.A. Zeegers & S.M.J. Van Kuijk
<p>Voor de verbetering van de preventieve en curatieve gezondheidszorg, in zowel de medische als de paramedische sector, is epidemiologisch onderzoek van wezenl... »
 
 
 
 
 

PHARMACOLOGY
PHARMACOLOGY door An Vermeulen
 »
 
 
 
 
 

Leerboek microbiologie en infectieziekten
Leerboek microbiologie en infectieziekten door
<p>In dit boek wordt stilgestaan bij alle soorten infecties en alle aandachtsgebieden binnen de medische microbiologie. Het is gebaseerd op klinisch relevante g... »