Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Veilig bevallen
Veilig bevallen door Beatrijs Smulders & Mariel Croon
Veilig bevallen is hér handboek voor aanstaande ouders. Nog nooit is er zo vernieuwend en uitvoerig geschreven over de bevalling en alles wat daarbij komt kijk... »
 
 
 
 
 

De kraamtijd
De kraamtijd door J. Hoogstra
 »
 
 
 
 
 

Geboren!
Geboren! door Bertho Nieboer & Marieke van Gene
<Text textformat="02"><p>Iedere bevalling is een unieke gebeurtenis, maar de één spreekt net wat meer tot de verbeelding dan de ander. Wat te denken van een vie... »
 
 
 
 
 

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!
Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! door Kluun
... »
 
 
 
 
 

zwangerschapscursus ZWNGR
zwangerschapscursus ZWNGR door Elize van Ballegooie, Linda Rentes & Tineke de Backer
 »
 
 
 
 
 

Geboorte vol vertrouwen
Geboorte vol vertrouwen door Vivian Vietje
Hoe zorg je dat je lichamelijk en mentaal klaar bent voor de bevalling van je kind? En hoe kun jij je veilig voelen, hoe deze geboorte ook verloopt? Dit boek wi... »
 
 
 
 
 

De dikke van Daphne
De dikke van Daphne door Daphne Deckers
De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Honderdduizende vrouwen herkenden in het werk van ... »
 
 
 
 
 

Zuiver zwanger
Zuiver zwanger door Rianne Versteeg-Aantjes
Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een overweldigende periode breekt aan, waarin je overspoeld wordt met gevoelens, gedachten en vragen. En nu?Waarschijnlijk ben j... »
 
 
 
 
 

Zwanger
Zwanger door Erica Chidi Cohen
De moderne gids over de zwangerschap, bevalling en de eerste weken met je baby - én hoe je goed voor jezelf kunt zorgen<br/>"Ik kan Zwanger ten zeerste aanraden... »
 
 
 
 
 

Natuurlijk en zeker handboek
Natuurlijk en zeker handboek door Arbeitsgruppe Nfp
Ben je op zoek naar een natuurlijk en betrouwbaar alternatief voor hormonale anticonceptie, vrij van kunstmatige hormonen en zonder bijwerkingen? Of wil je juis... »