Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Praktijkboek leerlingenzorg
Praktijkboek leerlingenzorg door B. Bongaards & J. Sas
De zorg voor kinderen met leer en gedragsproblemen heeft binnen het basisonderwijs hoge prioriteit. De afgelopen jaren is het aantal leerlingen met specifieke d... »
 
 
 
 
 

Instrumenten voor Interne Begeleiders
Instrumenten voor Interne Begeleiders door K. Bokhorst & P. de Vries
Interne begeleiders en andere professionals met IBtaken in het basisonderwijs hanteren dagelijks uiteenlopende gereedschappen. Maar welke instrumenten zijn cht ... »
 
 
 
 
 

De klas de baas
De klas de baas door menno de vree
Rond leidinggeven en leiderschap heeft zich een cultus ontwikkeld, net als rond het begrip management, waardoor het lijkt alsof er meer mensen bezig zijn met he... »
 
 
 
 
 

Chatten met Napoleon (2e editie)
Chatten met Napoleon (2e editie) door Barend Last & Thijmen Sprakel
Met wie uit het verleden zou jij willen chatten? Napoleon misschien? In Chatten met Napoleon lees hoe je met hulp van generatieve AI een virtueel gesprek kunt v... »
 
 
 
 
 

De kanarie in de schoolbanken
De kanarie in de schoolbanken door Sylvia Stuurman
In dit boek draait alles om autisme binnen het onderwijs. Dat lijkt in strijd met het idee van diversiteit en het principe dat ieder individu een unieke combina... »
 
 
 
 
 

Hoe maken we (beter) onderwijs?
Hoe maken we (beter) onderwijs? door Frank Cornelissen
 »
 
 
 
 
 

De kanarie in de schoolbanken
De kanarie in de schoolbanken door Sylvia Stuurman
In dit boek draait alles om autisme binnen het onderwijs. Dat lijkt in strijd met het idee van diversiteit en het principe dat ieder individu een unieke combina... »
 
 
 
 
 

Basisontwikkeling voor peuters en de onderbouw
Basisontwikkeling voor peuters en de onderbouw door Frea Janssen-Vos, Hermien de Waard & Isabelle Vingerhoets
De basis voor deze nieuwe editie van Basisontwikkeling voor peuters en de onderbouw is het gedachtegoed van Frea Janssen-Vos. In deze versie gaan we verder met ... »
 
 
 
 
 

Basisboek ontwerponderzoek
Basisboek ontwerponderzoek door Anne van der Werff & Hugo Pont
Het onderwijs bereidt mensen, jong en oud, voor op deelname aan een samenleving die voortdurend aan verandering onderhevig is. Het vraagt van allen die in het o... »
 
 
 
 
 

The Joy of Teaching!
The Joy of Teaching! door
<p>In 2020 vierden de Zusters der Christelijke Scholen hun 200ste verjaardag. Aan de lerarenopleiding van de Thomas More-hogeschool in Vorselaar werd naar aanle... »