Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Alles over psychologische tests
Alles over psychologische tests door J. van Minden
Alles over psychologische tests is volledig herzien en tot de kern teruggebracht tot een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat je moet wete... »
 
 
 
 
 

Welke kleur heeft jouw parachute? 2009-2010
Welke kleur heeft jouw parachute? 2009-2010 door R.N. Bolles
Het meest succesvolle banenboek ter wereld is geheel aangepast aan de huidige economische situatie. Stap voor stap laat Bolles zien hoe je ook in economisch zwa... »
 
 
 
 
 

Wat wil ik nu echt?
Wat wil ik nu echt? door Marlène Langbroek
Heb je het gevoel dat je niet al je kwaliteiten benut? Wil je waarde toevoegen met wat je te bieden hebt? Neem zelf de regie over je loopbaan. Met de strategie ... »
 
 
 
 
 

Welke kleur heeft jouw parachute?
Welke kleur heeft jouw parachute? door Katharine Brooks & Richard N. Bolles
De gouden-jubileumeditie van hét standaardwerk op het gebied van loopbaanplanning komt als geroepen, in een tijd waarin omscholing en het zoeken naar een nieuw ... »
 
 
 
 
 

Wat wil ik nu echt?
Wat wil ik nu echt? door Marlène Langbroek
Heb je het gevoel dat je niet al je kwaliteiten benut? Wil je waarde toevoegen met wat je te bieden hebt? Neem zelf de regie over je loopbaan. Met de strategie ... »
 
 
 
 
 

Entry Level Boss
Entry Level Boss door Alexa Shoen
Werk zoeken is een veelkoppig monster, waar ook talentvolle en goed opgeleide mensen mee worstelen, zegt carrièrecoach Alexa Shoen in ‘Entry Level Boss’. Want h... »
 
 
 
 
 

De Zeven Zoekversnellers naar werk
De Zeven Zoekversnellers naar werk door Debbie Heijne
Om werk te kunnen vinden heb je heel wat meer nodig dan een goede sollicitatie. Je gaat vol goede moed aan de slag, maar al snel beland je in een tsunami aan in... »
 
 
 
 
 

Nooit meer solliciteren
Nooit meer solliciteren door Sylvie van den Meerdendonk
Stop met solliciteren op vacatures. Bedenk liever wat je droombaan is en ga zelf op zoek naar de ideale werkgever.
De meeste banen worden niet meer vergev... »
 
 
 
 
 

Zo vind je een baan
Zo vind je een baan door Dorien Waasdorp
Dit is het praktische sollicitatieboek dat aan werkzoekende laat zien hoe ze succesvol een baan kunnen vinden.176 pagina's vol sollicitatietips. (cv, brief,netw... »
 
 
 
 
 

Jobmarketing 3.0:
Jobmarketing 3.0: door Aaltje Vincent
<h3>Vind nieuw werk met het Jobmarketing 3.0 werkboek</h3><p>De manier waarop je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek verandert waar we bij staan. Hoe... »