Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Qlickplay
Qlickplay door Anneliese Monden & Chantal Smedts
Welk leven wil jij leiden? Wat doet jouw unieke klok tikken? Wat maakt jou echt gelukkig? En wat betekent dat dan voor jou? Leef jij je leven, elke dag opnieuw,... »
 
 
 
 
 

TA elke dag
TA elke dag door Marijke Arendsen Hein
Transactionele Analyse is een theorie over persoonlijkheid, communicatie en verandering waarmee je je zelfbewustzijn en zelfinzicht kunt vergroten. Het is een m... »
 
 
 
 
 

De drie symptomen van een rotbaan
De drie symptomen van een rotbaan door Patrick Lencioni
In De drie symptomen van een rotbaan neemt Patrick Lencioni plezier in het werk onder de loep. Wat voor de één een goede baan is, is voor een ander een slecht... »
 
 
 
 
 

Handboek ontwikkelingsgericht coachen
Handboek ontwikkelingsgericht coachen door Rudy Vandamme
Als u met coachen daadwerkelijk iemand vooruit wilt helpen bij het werk of in het privé-leven, doet u meer dan ondersteunen of acties opvolgen. Dan coacht u de... »
 
 
 
 
 

Oplossingsgericht coachen
Oplossingsgericht coachen door Insoo Kim Berg & Peter Szabo
Coaching is ‘in’. Niemand kijkt meer op als iemand het over zijn personal coach heeft. Het aantal coaches en coachees is de laatste jaren dan ook enorm toeg... »
 
 
 
 
 

Een volle agenda, maar nooit druk
Een volle agenda, maar nooit druk door Denise Hulst
<p>Dit boek over timemanagement gaat niet uit van slimmer en efficiënter werken. Het gaat uit van aandacht, in navolging van de oude regel van Benedictus. Aanda... »
 
 
 
 
 

HOE-BOEK voor de coach
HOE-BOEK voor de coach door Ellis Buis & Joost Crasborn
HOE-boek voor de coach<br/>Tips, modellen en vragen voor werkgerelateerde, individuele coaching<br/><br/>Elke coach wil mensen in beweging krijgen. Hij wil ze in staat stellen met meer kracht en vertrouwen een eigen koers uit te zetten. Daarvoor kan hij een scala aan methoden en technieken gebruiken. »
 
 
 
 
 

Iedereen ondernemer
Iedereen ondernemer door Arko van Brakel
De wereld waarin we leven, verandert steeds sneller. Traditionele zekerheden bieden geen houvast meer, informatie verdubbelt in steeds kortere tijd. Of je nu be... »
 
 
 
 
 

Hoe krijg je ze mee?
Hoe krijg je ze mee? door Annemarie Mars

<p>Wie binnen een organisatie een verandering wil realiseren heeft daarbij altijd anderen nodig. »
 
 
 
 
 

Online trainen
Online trainen door Karin de Galan
 »