Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De gebalanceerde leider
De gebalanceerde leider door Michele Mees
“Ik geloof dat het in evenwicht brengen van masculiene en feminiene waarden een belang- rijke bijdrage kan leveren tot het welzijn en de ontwikkeling van mannen... »
 
 
 
 
 

Eckart's notes
Eckart's notes door Eckart Wintzen
Tien jaar na dato geeft Eckart het geheim prijs van de succesformule waarmee hij 'zijn' BSO van eenmansbedrijf tot multinational met 10.000 medewerkers liet gro... »
 
 
 
 
 

Publieke werken
Publieke werken door Peter de Weerd
Hoe komt verandering tegen een politieke achtergrond tot stand?Hoe is het succes van verandering te definiëren als je kijkt naar de uiteenlopende maatschappeli... »
 
 
 
 
 

Getting things done
Getting things done door David Allen
Getting things done is de sleutel tot prettig en efficiënt werken zonder stress. Laat dingen niet liggen tot uw inbakje een onoverzichtelijke hoop papieren is en uw hoofd vol zaken zit die u niet mag vergeten, maar regel ze nu! David Allen laat in dit boek zien hoe u uw privéleven en werk met eenvoudige hulpmiddelen zo kunt organiseren, dat in één oogopslag duidelijk is wat u waar en wanneer kunt doen. »
 
 
 
 
 

175 Lifehackingtips
175 Lifehackingtips door Frank Meeuwsen, Martijn Aslander & Sanne Roemen
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je telefoo... »
 
 
 
 
 

Da's gek
Da's gek door Danielle Braun
Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel ergens over? Vond je iets raar, of ongewoon? In Da’s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik van ... »
 
 
 
 
 

De happy manager
De happy manager door Ursula Jager
 »
 
 
 
 
 

Verbaal meesterschap
Verbaal meesterschap door Remco Claassen
<p><strong>Lekker lezen ondanks dyslexie</strong></p><p> </p><p>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.</p><p> </p><p>De letters va... »
 
 
 
 
 

Verdraaide organisaties
Verdraaide organisaties door Wouter Hart
Organisaties zijn 'verdraaid' als de natuurlijke principes van organiseren verloren zijn gegaan onder een lawine van on-natuurlijke managementlogica. Recht tege... »
 
 
 
 
 

Semco-stijl
Semco-stijl door Ricardo Semler
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; mso-layout-grid-align: none;"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zo... »