Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 KI
KI door Hans Peter Roel
In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki.

 »
 
 
 
 
 

Werken met mindfulness
Werken met mindfulness door E. Maex
In navolging van zijn succesvolle basisgids Mindfulness 20.000 exemplaren verkocht verschijnen nu twee nieuwe cdboekjes in de reeks Werken met mindfulness. Met... »
 
 
 
 
 

Het Chakra Coach Spel
Het Chakra Coach Spel door Patricia van Bakkum
 »
 
 
 
 
 

Empower jezelf met Venuskracht
Empower jezelf met Venuskracht door Annine E.G. van der Meer
 »
 
 
 
 
 

Acht Brokaat Oefeningen
Acht Brokaat Oefeningen door Ga Fung Chong
De Baduanjin, acht brokaat oefeningen, is een eenvoudig aan te leren Qigong-reeks, die met het dagelijks beoefenen de gezondheid sterk kan verbeteren. De eeuwen... »
 
 
 
 
 

Hatha Yoga voor docenten en beoefenaars
Hatha Yoga voor docenten en beoefenaars door Kalyani Hauswirth-Jain & Ram Jain
'Hatha Yoga voor docenten en beoefenaars' is een praktisch hand- en studieboek dat een uitgebreid overzicht bevat van meer dan 200 yoga-houdingen. Deze diepgaan... »
 
 
 
 
 

Little yoga - kaartenset
Little yoga - kaartenset door Lana Katsaros
Van Flamingo, Leeuw en Zeemeermin tot Palmboom, Vijfpuntige ster en Banaan. Little Yoga bevat 50 prachtig ontworpen kaarten met oefeningen om samen met je kind(... »
 
 
 
 
 

Hoe yoga werkt
Hoe yoga werkt door Eddie Stern
 »
 
 
 
 
 

Onverstoorbaar geluk
Onverstoorbaar geluk door Erric Solomon & Rinpoche Phakchok
 »
 
 
 
 
 

In balans met yoga
In balans met yoga door Mathilde Piton
Krijg jij elke dag weer te maken met stress? Heb je moeite om de dingen los te laten en je te ontspannen? Probeer dan eens yoga! Deze oeroude Indiase discipline... »