Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 KI
KI door Hans Peter Roel
In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki.

 »
 
 
 
 
 

Werken met mindfulness
Werken met mindfulness door Edel Maex
In navolging van zijn succesvolle basisgids Mindfulness 20.000 exemplaren verkocht verschijnen nu twee nieuwe cdboekjes in de reeks Werken met mindfulness. Met... »
 
 
 
 
 

Bhagavad Gita Bhasya
Bhagavad Gita Bhasya door Śrī Śaṅkarācārya
De Bhagavad Gītā, een onderdeel van de grote epos Mahābhārata, is een belangrijke hoeksteen van de Indiase beschaving. De Gītā verwoordt de dialoog tussen de Pa... »
 
 
 
 
 

De wijsheid van stenen
De wijsheid van stenen door Robert Simmons
 »
 
 
 
 
 

Mijn blogs 2020-2021
Mijn blogs 2020-2021 door Catharina Blijlevens
 »
 
 
 
 
 

Bewust worden door bewegen
Bewust worden door bewegen door Moshe Feldenkrais
Je staat er vaak niet bij stil dat je lichaam ontelbaar meer mogelijkheden biedt dan de bewegingen die je vanuit je kindertijd zijn bijgebleven. Hoe word je je ... »
 
 
 
 
 

Mind-Body Toolkit
Mind-Body Toolkit door Laura Klinkenberg & Marianne van der Burgh
 »
 
 
 
 
 

Yoga voor thuis
Yoga voor thuis door Natalie Heath
Met de kaartenset en het instructieboek ‘Yoga voor thuis’ creëer je eenvoudig jouw eigen, ontspannen yogales. Installeer je op je yogamat, adem diep in en rusti... »
 
 
 
 
 

Yoga ABC Kaartenset
Yoga ABC Kaartenset door Liesbeth De Backer
<p>Oefen de letters met je hele lichaam!</p><p>- Bewegend leren -</p><p>Gebruik ze in spel, als tussendoortje, in de les, thuis...</p><p>Breng plezier in het au... »
 
 
 
 
 

Stap voor stap yoga voor kinderen
Stap voor stap yoga voor kinderen door
30 houdingen stap voor stap uitgelegd door een yogalerares die gespecialiseerd is in lessen voor kinderen 5 leuke werelden om de fantasie van je kind te stimu... »