Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Gods spiegel
Gods spiegel door Max Lucado
Gods spiegel. God is het licht, wij zijn de spiegels. Hij stuurt de boodschap, wij weerkaatsen die. En wanneer Hij ons in zijn handen neemt, mogen wij het werk ... »
 
 
 
 
 

Levenslicht
Levenslicht door A. Oudakker-Schot
Een jonge vrouw wil een nieuwe start maken en verhuist naar een dorpje op het Groningse platteland. Maar met de huisbaas botert het niet zo, »
 
 
 
 
 

Zonnestralen
Zonnestralen door D. de Gelder & José Vriens
Lucille is een workaholic. Ze stort zich volledig op haar carrière en heeft daarom niet echt tijd voor een relatie. Maar als een vriendin voorstelt om
zich in ... »
 
 
 
 
 

Trouw aan jezelf
Trouw aan jezelf door Hans Bouma
Carole Barber is een succesvolle en wereldberoemde actrice. Na het...... »
 
 
 
 
 

Gedachten van hoop
Gedachten van hoop door N. Vermeulen
(Bijbel)teksten en gedichten om hoop te geven. »
 
 
 
 
 

Metamorfose
Metamorfose door Jan van der Linden & Ronald van der Molen
Onzekere tijden, onvoorziene gebeurtenissen, veranderingen die elkaar in rap tempo opvolgen. ieder mens krijgt ermee te maken. Het is meestal niet te plannen, m... »
 
 
 
 
 

Geef mij geloof
Geef mij geloof door Bram van der Horst
De basis van dit boekje is de Twaalf Artikelen. Door de Twaalf Artikelen praktisch te maken voor deze tijd, wil de schrijver een bijdrage leveren aan het christ... »
 
 
 
 
 

Ja zeggen tegen God
Ja zeggen tegen God door Max Lucado
Belijdenis doen betekent dat je 'ja' zegt tegen God. Het betekent ook dat je aan de slag moet gaan met je geloof. In dit prachtig vormgegeven boek met overdenki... »
 
 
 
 
 

Geliefd en opgedragen
Geliefd en opgedragen door Corien Oranje
Het opdragen van je zoon of dochter is iets om te vieren. Het kind dat jullie van God gekregen hebben wordt in het midden van de gemeente bij God gebracht, en m... »
 
 
 
 
 

Geliefd en gedoopt
Geliefd en gedoopt door Corien Oranje
De doop van je zoon of dochter is iets om te vieren. Wat een rijkdom als je mag weten dat God jouw kind als het zijne beschouwt.De tekeningen en teksten in dit ... »