Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Als doden wakker worden
Als doden wakker worden door John Eldredge
Grote kans dat je in de kerk hebt gehoord dat je een zondaar bent en dat je hart slecht is. Gelukkig wordt erbij verteld dat Jezus is gekomen om je zonden te ve... »
 
 
 
 
 

Knock out
Knock out door Henk Stoorvogel & Joop Gottmers
Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes.

Joop Gottme... »
 
 
 
 
 

Hemelsblauw
Hemelsblauw door Margreet Slikker
Tijdens haar eerste werkweek als rechercheur in Schagen krijgt Carolien de Vries te maken met een lugubere moord. Er worden vijf lichaamsdelen van een man gevonden in het atelier van kunstschilder Tarpin. De romp, armen en benen zijn neergelegd als Drawing 44, een van de laatste werken van de kunstenaar. Snel volgen meer bizarre moorden. »
 
 
 
 
 

Moderne wetenschap in de Bijbel
Moderne wetenschap in de Bijbel door Ben Hobrink
'Moderne wetenschap in de Bijbel', is dat niet met elkaar in tegenspraak? Wat kan de Bijbel ons dan vertellen over de wetenschappelijke kennis van De Bijbel is inderdaad een oud boek, maar wel een boek vol kennis. Bijvoorbeeld kennis over hygiëne, waarmee we vele ziekten hadden kunnen voorkomen, epidemieën hadden kunnen bestrijden. »
 
 
 
 
 

Het Meesterwerk van God
Het Meesterwerk van God door Henk Binnendijk
In 'Het meesterwerk van God' schrijft Henk Binnendijk over het laatste Bijbelboek: Openbaring. Al schrijvend brengt hij vele onderwerpen samen: leven, Bijbel, g... »
 
 
 
 
 

Ze zetten de wereld op z'n kop
Ze zetten de wereld op z'n kop door Roy Clements
»
 
 
 
 
 

Ik eer jou
Ik eer jou door Marja Verschoor-Meijers
 »
 
 
 
 
 

Honigdroppels 2016
Honigdroppels 2016 door
Honigdroppels is een geliefd dagboek bij de Statenvertaling, dat voor de 132e keer verschijnt. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van... »
 
 
 
 
 

Psalmopschriften
Psalmopschriften door drs.C.M.H. van Lieshout
 »
 
 
 
 
 

Kruimkens van 's Heeren tafel
Kruimkens van 's Heeren tafel door
Kruimkens van 's Heeren tafel wordt gelezen bij de NBG'51-vertaling en biedt aan de hand van een bijbeltekst per dag een overdenking. Ook wordt een te zingen Ps... »