Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Kahraman
Kahraman door Zen Roorda
 »
 
 
 
 
 

Karhaman
Karhaman door Zen Roorda
 »
 
 
 
 
 

De TIL-scènes
De TIL-scènes door Geert Deruyck
Amateurtoneel had zwaar te lijden onder de coronacrisis. Ik regisseer amateurtoneel maar de ene opdracht na de andere werd noodgedwongen geannuleerd. Ik zat op ... »
 
 
 
 
 

Help, ik sta op het toneel!
Help, ik sta op het toneel! door David Speters
Wil je starten in de wondere wereld van het amateurtheater maar weet je niet hoe? Ben je een beginnende speler en heb je de nodige houvast nodig? Of ben je inmi... »
 
 
 
 
 

De Papegaai 100 jaar in Laren
De Papegaai 100 jaar in Laren door Pedro, Sabine, Natasja, David, Jacques-Hein, Tom, Pleun, Alette, Michiel, Leonie, Caroline, Simon, Corien En Maurits Redactieteam de Papegaai
 »
 
 
 
 
 

Vijftig jaar Introdans
Vijftig jaar Introdans door *
Al 50 jaar enthousiasmeert Introdans zoveel mogelijk mensen voor de danskunst: met hart, ziel en heel veel vakmanschap. Natuurlijk is dat gepaard gegaan met vel... »
 
 
 
 
 

Meer dan 100 toneelstukken
Meer dan 100 toneelstukken door Hugo Renaerts
Hugo Renaerts, acteur, regisseur en auteur van meer dan honderd toneelstukken, hoofdzakelijk kluchten en komedies, maar ook enkele stukken voor kinderen en musi... »
 
 
 
 
 

IK BEKEN: IK BEN ACTEUR
IK BEKEN: IK BEN ACTEUR door Hugo Renaerts
Is er een opleiding nodig om te acteren?Ja en neen.Om te acteren op een podium wel, maar om te acteren als mens niet.Dat leer je als kind en dat doe je al heel ... »
 
 
 
 
 

De Heks van Almen
De Heks van Almen door Manja Bedner
 »