Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Life
Life door Keith Richards & James Fox
Autobiografie van gitarist, songwriter en medeoprichter van The Rolling Stones.  »
 
 
 
 
 

Prison Break - Seizoen 1
Prison Break - Seizoen 1 door P.T. Scheuring
H BOEK BIJ DE TELEVISIEHIT:
PRISON BREAK
Michael Scofield is een wanhopige man in een uitzichtloze situatie. Zijn broer, Lincoln Burrows, is veroordeeld voor e... »
 
 
 
 
 

Maarten 't Hart over Bachs cantates
Maarten 't Hart over Bachs cantates door Maarten 'T. Hart
... »
 
 
 
 
 

Jim morrison de biografie
Jim morrison de biografie door Hopkins
... »
 
 
 
 
 

John Lennon
John Lennon door P. Norman
Philip Normans bestseller <i>Shout!</i> wordt al meer dan een kwart eeuw beschouwd als de definitieve biografie van the Beatles. Nu richt hij zijn aandacht eindelijk op de man voor wie het leven als Beatle niet genoeg was. Dankzij uniek, tot voor kort onbekend materiaal en uitgebreide interviews met alle belangrijke nog levende personen uit zijn leven, is dit het meest complete en onthullende portret van John Lennon dat ooit zal worden gepubliceerd. »
 
 
 
 
 

Johnny Cash
Johnny Cash door Robert Hilburn
<h2>‘Elke man is een watje vergeleken met Johnny Cash.’ - Bono</h2><p>In de veelgeprezen, definitieve biografie van Johnny Cash vertelt Robert Hilburn het o... »
 
 
 
 
 

Johann Sebastian Bach
Johann Sebastian Bach door A. Cherbuliez
De kunst van Johann Sebastian Bach behoort tot het hoogste dat ooit door mensen is voortgebracht, dat weet iedereen. Zij is het werk van een geest die – met ... »
 
 
 
 
 

Lennon
Lennon door Tim Riley
The Beatles zijn vijftig jaar na hun oprichting nog altijd de bestverkopende rockband. Van de eerste generatie fans tot en met hun kleinkinderen die Rock Band s... »
 
 
 
 
 

Bono over Bono
Bono over Bono door Mischka Assayas
Gesprekken Met Michka Assayas... »
 
 
 
 
 

Andre Hazes
Andre Hazes door Bert Hiddema
Hazes´ware levensverhaalAndré Hazes. Het verhaal van zijn leven is het definitieve boek over de nog altijd populaire Amsterdamse volkszanger. We volgen hem vana... »