Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Trouw schrijfboek
Trouw schrijfboek door Jaap de Berg
Het Trouw Schrijfboek is een praktische vraagbaak voor iedereen die een heldere, foutloze en liefst pakkende tekst wil produceren. De samenstellers zijn journalisten, maar met hun tips, adviezen en richtlijnen kunnen ook anderen hun voordeel doen. »
 
 
 
 
 

Lelijk
Lelijk door Constance Briscoe
Het hartverscheurende verhaal van een meisje dat haar hele jeugd mishandeld werd, toch haar droom waarmaakte en de eerste zwarte rechter van Engeland werd.
Con... »
 
 
 
 
 

Troost en geluk
Troost en geluk door Catherine Cookson
Zodra ze Shekinah Hall ziet, het huis op de heide nabij Hexham, voelt Constance Stapleton zich ertoe aangetrokken. Haar huwelijk staat op springen en ze weet da... »
 
 
 
 
 

Renate Dorrestein, Het hemelse gerecht
Renate Dorrestein, Het hemelse gerecht door J.W. Niesing
 »
 
 
 
 
 

Onder correctoren
Onder correctoren door Fred Baggen
Verbaas jij je ook over spreektaligheid als 'Dat gaat 'm niet worden', 'Dat is ook zo'n dingetje' en 'Dat wassem'? <br/><br/>Herken je de symptomen van Aaneensc... »
 
 
 
 
 

1001 boeken
1001 boeken door P. Boxall
... »
 
 
 
 
 

Turbo-taal
Turbo-taal door Kuitenbrouwer
 »
 
 
 
 
 

Ga lekker zelf in je kracht staan
Ga lekker zelf in je kracht staan door Japke-D. Bouma
Flexwerken, punten op de horizon, centraal stellen, scrummen en agile werken: we worden elke dag overspoeld door kantoorclich├ęs op ons werk. Maar worden we daar... »
 
 
 
 
 

Taalquizboek
Taalquizboek door W. Smedts
... »
 
 
 
 
 

Dag Jan
Dag Jan door Jan Wauters
Jan Wauters de Belgische Theo Koomen noemen is een vergelijking die mank loopt, maar toch waren ze dichte familie van elkaar. Luister op deze cd maar eens naar ... »