Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Geheimen van de Maasai
Geheimen van de Maasai door J. Groenendijk & T. van der Lee
De Maasai zijn een van de bekendste, maar ook geheimzinnigste volkeren van Afrika. Zij zijn hardnekkig blijven vasthouden aan hun oude, nomadische gebruiken en ... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door Brion Johnson-Barker, Marielle Renssen & Michael Brett
De reisgids Zuid-Afrika is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgi... »
 
 
 
 
 

Safarigids Gambia & Senegal
Safarigids Gambia & Senegal door ruud Troost
 »
 
 
 
 
 

Kenia
Kenia door
Kenia is het safariland bij uitstek. Per jeep of heteluchtballon op zoek naar 'Afrika's Grote Vijf', het spectaculaire vijftal dat elke bezoeker wil zien. Maar ... »
 
 
 
 
 

Kaapverdië
Kaapverdië door Guido Derksen
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.De fraaie stranden van de Kaapverdische... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Kaapverdië
Reishandboek Kaapverdië door Lutske van der Schaft
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>De 10 eilanden van het subtropische Kaapverdië zijn in korte tijd uitgegroeid tot een zee... »
 
 
 
 
 

Marrakesh
Marrakesh door Hoe Stad & wat
<p>Wat & Hoe Stad & Streek Marrakesh bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens... »
 
 
 
 
 

Egypte, gezien door het Oog van Horus.
Egypte, gezien door het Oog van Horus. door Andre de Ruiter
Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk ... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door Capitool
<h3>Geheel vernieuwd in 2020! Deze Capitool Reisgids Zuid-Afrika helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Zuid-Afrika i... »
 
 
 
 
 

Kenia, Tanzania en Zanzibar
Kenia, Tanzania en Zanzibar door Bas Vlugt
In Kenia, Tanzania en Zanzibar zijn alle Afrikaanse landschappen vertegenwoordigd. Van het tropisch regenwoud van Kagamega Forest tot de woestijnen van Noord-Ke... »