Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Geheimen van de Maasai
Geheimen van de Maasai door J. Groenendijk & T. van der Lee
De Maasai zijn een van de bekendste, maar ook geheimzinnigste volkeren van Afrika. Zij zijn hardnekkig blijven vasthouden aan hun oude, nomadische gebruiken en ... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door Brion Johnson-Barker, Marielle Renssen & Michael Brett
De reisgids Zuid-Afrika is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgi... »
 
 
 
 
 

Namibië, Botswana en Zimbabwe
Namibië, Botswana en Zimbabwe door Bas Vlugt
<p>Ontdek Namibië, Botswana en Zimbabwe op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken alle denkbare landschappen die deze prachtige landen kenmerkt. Van tro... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door Dieter Losskarn
ANWB Wereld Reisgids Zuid-AfrikaDe ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika is compleet vernieuwd! Zuid-Afrika, het land van het Krugerpark, Robben Island, de Tafelberg,... »
 
 
 
 
 

Safarigids Zuidelijk Afrika
Safarigids Zuidelijk Afrika door ruud Troost
Een bezoek aan zuidelijk Afrika begint in de meeste gevallen met een gevarieerde rondreis door Zuid-Afrika. De laatste jaren reizen toeristen met een huurauto m... »
 
 
 
 
 

Egypte, gezien door het Oog van Horus.
Egypte, gezien door het Oog van Horus. door Andre de Ruiter
In deel 6 wordt u meegenomen langs de bezienswaardigheden in de Delta van de Nijl in Egypte.Vanaf Caïro reizen we richting de Middellandse Zee, met o.a. Tanis e... »
 
 
 
 
 

Gambia en Senegal
Gambia en Senegal door Guido Derksen
<p>Ontdek Gambia en Senegal op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken twee unieke Afrikaanse landen. Gambia staat bekend om haar prachtige Atlantische k... »
 
 
 
 
 

Kaapverdië
Kaapverdië door Guido Derksen
<p>Ontdek Kaapverdië op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken de prachtige eilanden Sal, Boa Vista, Santa Antão en Fogo. Laat je betoveren door de prac... »
 
 
 
 
 

Dubai
Dubai door Gerhard Heck
ANWB Extra reisgids DubaiOntdek Dubai met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Dubai! De 340 dagen zon per jaar, betoverende lange zandstranden aan de Per... »
 
 
 
 
 

Marrakech en omgeving
Marrakech en omgeving door Capitool
<p><strong>Capitool Top 10 Marrakech en omgeving </strong></p><p>- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste wi... »