Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Geheimen van de Maasai
Geheimen van de Maasai door J. Groenendijk & T. van der Lee
De Maasai zijn een van de bekendste, maar ook geheimzinnigste volkeren van Afrika. Zij zijn hardnekkig blijven vasthouden aan hun oude, nomadische gebruiken en ... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door Brion Johnson-Barker, Marielle Renssen & Michael Brett
De reisgids Zuid-Afrika is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgi... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door Capitool
<h3>De Capitool Reisgids Zuid-Afrika helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Zuid-Afrika in elf gebieden: Kaapstad, Ka... »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko door Capitool
<h3>De Capitool Reisgids Marokko helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Marokko in dertien regio’s: Rabat, Noordelijk... »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko door
<ul> <li>Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters</li> <li>Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen</li> <li>Verrassende... »
 
 
 
 
 

Madeira
Madeira door Guido Derksen
Madeira: bloemenparadijs en wandeleilandMadeira heeft een prachtig grillig berglandschap, ruige zeekliffen, dichte laurierbossen, een mild klimaat, een rijke cu... »
 
 
 
 
 

Namibië
Namibië door Dieter Losskarn
ANWB Wereldreisgids NamibiëDe ANWB Wereldreisgids Namibië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Namibië. Het land van tropische we... »
 
 
 
 
 

Gambia en Senegal
Gambia en Senegal door Guido Derksen
<p>Ontdek Gambia en Senegal op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken twee unieke Afrikaanse landen. Gambia staat bekend om haar prachtige Atlantische k... »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko door Remco Ensel
<p>Ontdek Marokko op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken de bijzondere Arabisch-Andalusische architectuur in Fès, luister naar een verhalenverteller ... »
 
 
 
 
 

Kaapstad en de wijngebieden
Kaapstad en de wijngebieden door Capitool
<p><strong>Capitool Top 10 Kaapstad en de wijngebieden </strong></p><p>- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leuk... »