Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Geheimen van de Maasai
Geheimen van de Maasai door J. Groenendijk & T. van der Lee
De Maasai zijn een van de bekendste, maar ook geheimzinnigste volkeren van Afrika. Zij zijn hardnekkig blijven vasthouden aan hun oude, nomadische gebruiken en ... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door Brion Johnson-Barker, Marielle Renssen & Michael Brett
De reisgids Zuid-Afrika is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgi... »
 
 
 
 
 

Egypte, gezien door het Oog van Horus
Egypte, gezien door het Oog van Horus door Andre de Ruiter
De totstandkoming van Caïro, een wereldstad in Egypte, met beschrijvingen van de vele moskeeën, mausoleums, kerken en andere overblijfselen uit het roerige verl... »
 
 
 
 
 

Kaapverdië
Kaapverdië door Guido Derksen
 »
 
 
 
 
 

Zuid-Sinaï en de Rode Zeekust
Zuid-Sinaï en de Rode Zeekust door Kim Hartman
Zuid-Sinaï en de Rode Zeekust - E-bookZuid-Sinaï en de Rode-Zeekust worden geroemd om hun prachtig gevarieerde woestijnen, het rijkeonderwaterleven en de bijzon... »
 
 
 
 
 

Luxor en omgeving
Luxor en omgeving door
Luxor - E-bookVoor de revolutie in Egypte in 2011 wisten tienduizenden toeristen per dag de weg naar dit grootsteopenluchtmuseum van de wereld te vinden. De rev... »
 
 
 
 
 

Namibië, een rustig, sterk land
Namibië, een rustig, sterk land door Dolf de Vries
Namibië is bijna net zo groot als Frankrijk en Duitsland samen. Toch wonen er minder dan 2,5 miljoen mensen. Dat heeft natuurlijk alles van doen met het droge e... »
 
 
 
 
 

Egypte, gezien door het Oog van Horus
Egypte, gezien door het Oog van Horus door Andre de Ruiter
Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk ... »
 
 
 
 
 

Nice2Benice4Gambia
Nice2Benice4Gambia door Hans Meijer
 »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko door National Geographic Reisgids
<p>National Geographic Reisgids Marokko is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De ... »