Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Chili
Chili door Susanne Asal
ANWB Wereldreisgids Chili & PaaseilandDe ANWB Wereldreisgids Chili & Paaseiland is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Chili en Paa... »
 
 
 
 
 

Ecuador en de Galapagoseilanden
Ecuador en de Galapagoseilanden door Walter de Vries
<p>Ontdek Ecuador en de Galápagoseilanden op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken de natuurschatten van het Andesgebergte, de bruisende steden Quito e... »
 
 
 
 
 

Bolivia
Bolivia door Marja Kusters
Wie door Bolivia reist, treft geen massatoerisme aan, maar wel duizelingwekkend natuurschoon en een uiterst vriendelijke bevolking. Dit land beschikt over de pr... »
 
 
 
 
 

Bogotá
Bogotá door Phebe Tempelaars
Bogotá - E-bookKoloniale charme in de AndesDeze Odyssee gids neemt je mee naar het centrum van Bogotá, dat een diversiteit aan interessante musea, kerken en ple... »
 
 
 
 
 

Peru
Peru door National Geographic Reisgids
<p>National Geographic Reisgids Peru is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De exp... »
 
 
 
 
 

Peru
Peru door National Geographic Reisgids
<p>National Geographic Reisgids Peru is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De exp... »
 
 
 
 
 

Suriname
Suriname door Diederik Samwel
<p>Ontdek Suriname op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken de overweldigende natuur, machtige rivieren en prachtige dorpen die dit land bevat. Dwaal d... »
 
 
 
 
 

Te gast in Colombia
Te gast in Colombia door Karin Anema, Mariëlle van Bussel & Wies Ubachs
De landenuitgaven TE GAST IN bevatten artikelen van meerdere auteurs die een speciale band hebben met een land. Zij schrijven op levendige wijze en met kennis v... »
 
 
 
 
 

Colombia
Colombia door
<ul> <li>Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters</li> <li>Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen</li> <li>Verrasse... »
 
 
 
 
 

Ontdek Colombia
Ontdek Colombia door
ANWB Ontdek reisgids ColombiaVerken Colombia op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Colombia! Natuurlijk mag je de bezienswaardigheden in ... »