Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Bogotá
Bogotá door Phebe Tempelaars
Bogotá - E-bookKoloniale charme in de AndesDeze Odyssee gids neemt je mee naar het centrum van Bogotá, dat een diversiteit aan interessante musea, kerken en ple... »
 
 
 
 
 

Peru
Peru door National Geographic Reisgids
<p>National Geographic Reisgids Peru is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De exp... »
 
 
 
 
 

Peru
Peru door National Geographic Reisgids
 »
 
 
 
 
 

Suriname
Suriname door Diederik Samwel
In deze Dominicusreisgids schetst journalist en schrijver Diederik Samwel een genuanceerd en veelzijdig beeld van Suriname, waar hij jarenlang heeft gewoond. Da... »
 
 
 
 
 

Te gast in Colombia
Te gast in Colombia door Karin Anema, Mariëlle van Bussel & Wies Ubachs
 »
 
 
 
 
 

Trotter Colombia
Trotter Colombia door
<ul><li>Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters</li><li>Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen</li><li>Verrassende an... »
 
 
 
 
 

Ontdek Colombia
Ontdek Colombia door
ANWB Ontdek reisgids ColombiaVerken Colombia op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Colombia! Natuurlijk mag je de bezienswaardigheden in ... »
 
 
 
 
 

Suriname
Suriname door
ANWB Extra reisgids SurinameBeleef Suriname met de vernieuwde reisgids ANWB Extra Suriname! Voor Nederlanders blijft Suriname een comfortabele mix tussen exotis... »
 
 
 
 
 

Ecuador en de Galápagoseilanden
Ecuador en de Galápagoseilanden door Walter de Vries
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.De (natuur)schatten van het Andesgeberg... »
 
 
 
 
 

Suriname
Suriname door Diederik Samwel
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.

In deze reisgids schetst Diederik Sam... »