Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Wandelen in West-Vlaanderen
Wandelen in West-Vlaanderen door Robert Declerck
Onbekommerd wandelenWest-Vlaanderen is een provincie vol afwisseling: van dedrukke kuststreek, de aantrekkelijke stad Brugge tot hetrustige centrale deel van de... »
 
 
 
 
 

Drenthe
Drenthe door Bartho Hendriksen
Drenthe maakt zijn naam als groene provincie meer dan waar. De provincie telt maar liefst drie nationale parken ‒ Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Drentsc... »
 
 
 
 
 

Wandelen in Oost-Vlaanderen
Wandelen in Oost-Vlaanderen door Robert Declerck
Tien wandelingen in Oost-Vlaamse stedenHet coronavirus hield je maanden in je kot. Verre reizen zijn nog steeds geen aanraders. Alle tijd om de bekende en minde... »
 
 
 
 
 

Fietsen in het Pays des Collines
Fietsen in het Pays des Collines door Kenneth Gijsel & Michiel Vanhee
Pays des Collines' betekent zoveel als 'Heuvelland'. Strikt genomen is het Belgische Pays des Collines een natuurpark van 23.327 hectare dat bestaat uit de geme... »
 
 
 
 
 

Wandelen in Vlaams-Brabant
Wandelen in Vlaams-Brabant door Robert Declerck
Tien wandelingen in Vlaams-Brabantse stedenNa de gidsen Wandelen in Oost-Vlaanderen en Wandelen in Limburg neemt Robert Declerck je mee naar de jongste provinci... »
 
 
 
 
 

Friesland
Friesland door Bartho Hendriksen
Friesland kent vele gezichten: van het vlakke terpenland in het noorden tot de woeste zandgronden in het zuidoosten en van de Waddeneilanden tot de uitgestrekte... »
 
 
 
 
 

Wandelen in Maastricht
Wandelen in Maastricht door Leo Platvoet
Deze Odyssee-gids bevat vier wandelingen die je de vele gezichten van Maastricht laten zien.Maastricht heeft een on-Nederlandse uitstraling. Zowel Maastrichtena... »
 
 
 
 
 

Oostende
Oostende door Dirk Metsu
 »
 
 
 
 
 

Time to momo Limburg
Time to momo Limburg door Sanne Tummers
Ga je naar Limburg, dan kun je rekenen op oneindig veel mountainbikeroutes (met kuitenbijters!),toffe musea, mural tours en tafelen met bier en wijn van eigen b... »
 
 
 
 
 

Beleef Bouillon
Beleef Bouillon door Patricia Waerniers
Er valt ontzettend veel te beleven in Bouillon. Bossen en ongerepte natuur nodigen uit om er actief op uit te trekken. Langs de Semois vind je de rust of de uit... »