Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Kieft
Kieft door Michel van Egmond
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, ve... »
 
 
 
 
 

Open
Open door Andre Agassi
In de zomer van 2006 speelt Andre Agassi zijn laatste wedstrijd op de US Open. Hij heeft dan een 21-jarige carrière waarin hij acht grand slam-titels, zestig singles-titels en een Olympische medailles won. Voor Agassi was dit laatste toernooi eerder een nieuw begin dan een einde. »
 
 
 
 
 

Thomas Dekker
Thomas Dekker door Thijs Zonneveld
Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar bu... »
 
 
 
 
 

Ik, Zlatan
Ik, Zlatan door David Lagercrantz & Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic vertelt zijn levensverhaal: over zijn getroubleerde jeugd in een immigrantenwijk in Malmö, waar hij opgroeide voor galg en rad. Over de train... »
 
 
 
 
 

Vancouver 210210
Vancouver 210210 door Mark Tuitert & Tim Senden
Sportman van het Jaar 2010 en schaatsfenomeen vertelt over de lange zoektocht die aan zijn succes voorafging.  »
 
 
 
 
 

Harde ballen
Harde ballen door R. Krajicek
Richard Krajicek (1971) is de meest succesvolle tennisser die Nederland ooit heeft gekend. De Muiderberger haalde de vierde positie op de wereldranglijst en sto... »
 
 
 
 
 

De onvrije oefening
De onvrije oefening door Simone Heitinga & Stasja Kohler
Ze waren grote namen in de Nederlandse turnsport: Simone Heitinga en Stasja Köhler. Op heel jonge leeftijd kruiste toptrainer Gerrit Beltman hun pad, die er met... »
 
 
 
 
 

Ik, Zlatan
Ik, Zlatan door Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovi vertelt zijn levensverhaal: over zijn getroubleerde jeugd in een immigrantenwijk in Malmö, waar hij opgroeide voor galg en rad. Over de train... »
 
 
 
 
 

Hiddink, dit is mijn wereld
Hiddink, dit is mijn wereld door F. van den Nieuwenhof
Hiddink
Dit is mijn wereld
Guus Hiddink is wereldwijd bekend. De voetbaltrainer uit Varsseveld heeft drie WK’s op zijn naam en werkt al twintig jaar vrijwel o... »
 
 
 
 
 

De stayer
De stayer door E. Dam
De Stayer De Weg Van Henk Kroes... »