Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Lazy Fitness
Lazy Fitness door Tiny Fisscher
Ook geen zin in nodeloos bewegen? Lees in alle rust dit boek en blijf toch fit! Het eerste fitnessboek voor luie mensen dat echt werkt Tientallen tips en trucs ... »
 
 
 
 
 

Machtige marathons
Machtige marathons door Josefien De Bock & Koen Naert
 »
 
 
 
 
 

Wegatletiek
Wegatletiek door Wim van Miltenburg
Met dit boekje bied ik gemotiveerde hardlopers een richtlijn aan over de trainingsomvang en vooral de trainingsintensiteit in de wegatletiek. Ik heb geprobeerd ... »
 
 
 
 
 

Aanvalsplan
Aanvalsplan door Djack Littel
 »
 
 
 
 
 

De Fitness Lifestyle
De Fitness Lifestyle door Frank Den Blanken
 »
 
 
 
 
 

Enneagram
Enneagram door Rita van Der Weck-Capitein
Ben je een perfectionist, een helper, een winnaar, een individualist, een observeerder, een loyalist, een optimist, een leider of een bemiddelaar? Met dit Ennea... »
 
 
 
 
 

Power moments 2
Power moments 2 door Sylvia Roosendaal, Ulrike Hartung & Willem Jan van de Wetering
De kracht van het <i>Power moments 2</i> luisterboek schuilt in de zeven visualisaties en meditaties van slechts 5 minuten. Het eerste <i>Power moments</i> luis... »
 
 
 
 
 

Open je hart
Open je hart door Sylvia Roosendaal, Ulrike Hartung & Willem Jan van de Wetering
<i>Open je hart</i> staat voor vertrouwen op je gevoel, werken en leven vanuit liefde, in balans zijn met je denken en voelen. Het openen van je hart is één van... »
 
 
 
 
 

Ik zie het
Ik zie het door Peter Toonen
Deze combinatie van luisterboek en e-boek (pdf) is een eenvoudig werkboek en naslagwerk voor het spelen met je eigen intuïtie en je aura- en chakra-energie.<br ... »
 
 
 
 
 

De kracht van acht
De kracht van acht door Margrete Stoute-Boots
Het wordt soms zo gemakkelijk gezegd: "Blijf in je kracht" of: "Kom in je kracht". Maar over welke kracht gaat het dan? Als je weet wie je bent en jezelf kunt z... »