Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Wenskaarten borduren op papier
Wenskaarten borduren op papier door Christel Krukkert & Willemijn Krukkert
<h3>Borduren op papier voor prachtige wenskaarten</h3><p>Christel en Willemijn Krukkert hebben een mooie serie geborduurde wenskaarten gemaakt in verschillende ... »
 
 
 
 
 

Basisboek wenskaarten maken
Basisboek wenskaarten maken door Marjolein Zweed
<h3>Alle basistechnieken van het kaarten maken uitgelegd</h3><p>Het versturen van een zelfgemaakte wenskaart is weer helemaal terug van weggeweest. Juist in de ... »
 
 
 
 
 

Pop up-wenskaarten
Pop up-wenskaarten door Ghylenn Descamps
<p><strong>Maak zelf prachtige pop-ups om als wenskaart te versturen</strong></p><p>Pop-up wenskaarten is een boek voor iedereen die het leuk vindt zelf pop-ups... »
 
 
 
 
 

Stippen
Stippen door Nienke van der Zwan
Stippen schilderen op keramiek: dat is Stipstijl en met Stippen. brengt Nienke van der Zwan dit naar jou! Tijdens haar reis door Australië raakte Nienke geïnspi... »
 
 
 
 
 

Stippen.
Stippen. door Nienke van der Zwan
Stippen schilderen op keramiek: dat is Stipstijl en met Stippen. brengt Nienke van der Zwan dit naar jou! Tijdens haar reis door Australië raakte Nienke geïnspi... »
 
 
 
 
 

Schrijf het rond
Schrijf het rond door Daniëlle Botermans
 »
 
 
 
 
 

Kleur je eigen Van Gogh - Colour your own Van Gogh
Kleur je eigen Van Gogh - Colour your own Van Gogh door
<b>Van <i>Kleur je eigen Van Gogh/Colour Your Own Van Gogh</i>-kleurboek verkochten wij al meer dan 25.000 exemplaren!</b>

In <i>Kleur je eigen van Gogh/Colour... »
 
 
 
 
 

Gerda's hobby magazine
Gerda's hobby magazine door
Het 10e magazine van Gerda's Hobbyshop!Wederom boordevol ideetjes voor het maken van kaarten en cadeautjes.Ruim 40 voorbeelden met duidelijke foto en werkbeschr... »
 
 
 
 
 

Kirigami
Kirigami door Ho Hu Ann & Laurence Arnac
Kirigami gaat een stapje verder dan origami. Origami staat voor de Japanse papiervouwkunst, terwijl het bij kirigami ook om de snijkunst gaat. In het boek Kirig... »
 
 
 
 
 

Gerda's hobby magazine
Gerda's hobby magazine door
 »