Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Argentinísima
Argentinísima door Carola Verschoor de Berkhout
Eten met de passie van de tango!<br/><br/>Uitgestrekte pampa's met rondscharrelende koeien, succesvolle voetballers die over de hele wereld de harten van de men... »
 
 
 
 
 

De Grote Larousse Gastronomique
De Grote Larousse Gastronomique door JoëL. Robuchon
Meer dan 4000 artikelen over de gastronomie van vroeger en vandaag. Meer dan 1700 moderne foto's van producten, technieken en gerechten. Meer dan 2500 re... »
 
 
 
 
 

de zilveren lepel
de zilveren lepel door Onbekend
De Zilveren Lepel is de bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. Het is al 50 jaar het best verkochte kookboek in Italië en bevat zowel de traditionele ger... »
 
 
 
 
 

SuriMAM Cooking - Feest
SuriMAM Cooking - Feest door Aretha Waal, Martha Waal & Moreen Waal
<p>De SuriMAMs nodigen je weer uit op een smaakvolle reis naar het thuisland van hun moeder. Voor deze speciale editie met het thema ‘feest!’ hebben zij hun pop... »
 
 
 
 
 

Bitterzoete honing
Bitterzoete honing door Letitia Clark
In Bitterzoete honing neemt Letitia Clark je mee op reis naar het veelzijdige, rustieke Sardinië. De nadruk op traditie en het belang van goed eten is hier nog ... »
 
 
 
 
 

Paramaribo
Paramaribo door Judith Cyrus
De culturele diversiteit in Paramaribo uit zich onder andere in de keuken waar gerechten van Indiaanse, Creoolse, Hindoestaanse, Javaanse, Chinese, Portugees-Jo... »
 
 
 
 
 

Simply
Simply door Sabrina Ghayour
Met 'Simply' presenteert Sabrina Ghayour een nieuwe reeks makkelijke, onmisbare gerechten voor iedere dag. Met haar kenmerkende, ongecompliceerde en smaakvolle ... »
 
 
 
 
 

Vegan East
Vegan East door Milou van der Will
Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: 'Vegan East' biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die boven... »
 
 
 
 
 

Thai
Thai door Tove Nilsson
Ontdek de aromatische Thaise keuken door zelf aan de slag te gaan. In 'Thai' staan meer dan 70 recepten, van basisgerechten en kruidenpasta's, tot en met snacks... »
 
 
 
 
 

Chinese Takeaway Veggie
Chinese Takeaway Veggie door Kwoklyn Wan
Het logische vervolg op 'Chinese Takeaway' voor alle liefhebbers van de Chinese keuken, maar die vegetariër zijn óf het gebruik van vlees of vis willen beperken... »