Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Argentinísima
Argentinísima door Carola Verschoor de Berkhout
Eten met de passie van de tango!<br/><br/>Uitgestrekte pampa's met rondscharrelende koeien, succesvolle voetballers die over de hele wereld de harten van de men... »
 
 
 
 
 

De Grote Larousse Gastronomique
De Grote Larousse Gastronomique door JoëL. Robuchon
Meer dan 4000 artikelen over de gastronomie van vroeger en vandaag. Meer dan 1700 moderne foto's van producten, technieken en gerechten. Meer dan 2500 re... »
 
 
 
 
 

de zilveren lepel
de zilveren lepel door Onbekend
De Zilveren Lepel is de bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. Het is al 50 jaar het best verkochte kookboek in Italië en bevat zowel de traditionele ger... »
 
 
 
 
 

YOKO
YOKO door Christel van Bree & Yoko Inagaki
 »
 
 
 
 
 

Vega Blauw
Vega Blauw door Joke Boon & Restaurant Blauw
<p>Restaurant Blauw in Amsterdam en Utrecht is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de gerechten die de chefs bereiden. De Indonesische... »
 
 
 
 
 

Italia con gusto e amore
Italia con gusto e amore door Annet Daems
<p>Italië heeft een rijke cultuur van straatdelicatessen die van regio tot regio verschillen.
Wat ooit voedsel voor de armen was, is vandaag opgewaardeerd... »
 
 
 
 
 

De Japanse keuken
De Japanse keuken door Emi Kazuko & Yasuko Fukuoka
Nergens ter wereld beleeft men meer plezier aan de bereiding en presentatie van voedsel dan in Japan. In de Japanse keuken ligt de nadruk op het gebruik van nat... »
 
 
 
 
 

500 nederlandse gerechten
500 nederlandse gerechten door Nicole Holten
Ontdek een verscheidenheid aan Nederlandse recepten die het culinaire erfgoed van het land, het uitstekende assortiment van de producten en de vaardigheden van ... »
 
 
 
 
 

Carpati
Carpati door Irina Georgescu
Culinaire melting pot uit het hart van Oost-EuropaDe keukens van Oost-Europa staan al jaren in debelangstelling, en terecht. In deze regio staan authenticiteite... »
 
 
 
 
 

Parsi
Parsi door Farokh Talati
De keuken van de Parsi laat zich het best omschrijvenals een fusionkeuken: vluchtelingen (Zoroastrianen)uit het voormalige Perzië vestigden zich in de 8e eeuwin... »