Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Tuinieren op balkon en dakterras
Tuinieren op balkon en dakterras door Melanie Öhlenbach
<strong>Tuinieren op balkon en dakterras</strong><p>Tuinen maken onze steden groener en leefbaarder, zelfs al is je tuin maar klein. Maar hoe ‘vergroen’ je nu j... »
 
 
 
 
 

Insectenhotels
Insectenhotels door Helga Hofmann
<strong>Insectenhotels stap voor stap zelf maken</strong><p>Insecten zijn bijzonder nuttig voor je tuin. Bijen en hommels bestuiven de planten, lieveheersbeestj... »
 
 
 
 
 

De moderne cottagetuin
De moderne cottagetuin door Greg Loades
<p>In deze praktische en inspirerende gids presenteert Greg Loades een nieuwe stijl van planten: een combinatie tussen de klassiek Engelse cottage-stijl en met ... »
 
 
 
 
 

200x snoeien
200x snoeien door Andrew Mikolajski
<p><em>200x snoeien</em> geeft precies aan wat je in welke maand moet doen om planten en bomen gezond en productief te houden: snoeien doet bloeien. Het snoeien... »
 
 
 
 
 

Planten voor Dieren
Planten voor Dieren door Bärbel Oftring
<p>Welke planten zet je in de tuin om vogels, insecten en andere dieren aan te trekken? Wat heb je nodig om bijen en egels te lokken?</p> <p>Dit boek maakt dier... »
 
 
 
 
 

Kleur in je tuin
Kleur in je tuin door Stefaan Binge
 »
 
 
 
 
 

Je eigen paradijs
Je eigen paradijs door Casper Boot
 »
 
 
 
 
 

Slim tuinieren doe je zo
Slim tuinieren doe je zo door Matthew Pottage
Je saaie tuin zonder al te veel moeite en geld omtoveren tot een waar paradijs; hoe doe je dat? Er zijn meerdere redenen om niet al te rigoureus de tuin aan te ... »
 
 
 
 
 

Alles over schadelijke en nuttige insecten
Alles over schadelijke en nuttige insecten door Koen Deprez & Stefaan Binge
De hosta’s staan heerlijk te pronken met hun diepgenerfde, blauwachtige bladeren, tot je wat dichterbij komt en ziet dat hun bladeren vol gaatjes zitten. En ver... »
 
 
 
 
 

Wilde planten in eigen tuin
Wilde planten in eigen tuin door Marlies Huijzer & Martin Stevens
 »