Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Avontuurlijk tuinieren bundel
Avontuurlijk tuinieren bundel door Katja Staring & Nienke Plantinga
 »
 
 
 
 
 

12 maanden in de tuin
12 maanden in de tuin door Rhs Royal Horticultural Society
<p>Plantenadvies voor elk onderdeel van de tuin, met als resultaat fantastische planten die er het hele jaar door goed uitzien.</p><p>Van januari tot december e... »
 
 
 
 
 

De kruidentuin
De kruidentuin door Bert Bruggeman & Marilies Jacobs
 »
 
 
 
 
 

Avontuurlijk tuinieren
Avontuurlijk tuinieren door Katja Staring & Nienke Plantinga
Een basisboek vol inspiratie en tips voor iedereen die meer natuur in de tuin wil. Minder tegels, meer groen, meer dieren, meer kleur en meer planten voor bije... »
 
 
 
 
 

Duurzaam tuinieren
Duurzaam tuinieren door Shawna Coronado
Een prachtige, duurzame tuin aanleggen kost vrijwel niks en is een fluitje van een cent. Duurzaam tuinieren is een slimme manier om afval te verminderen door he... »
 
 
 
 
 

Tuinieren met inheemse planten
Tuinieren met inheemse planten door Marlies Huijzer & Martin Stevens
Dit ideeënboek geeft een prachtig overzicht van mogelijkheden om inheemse planten toe te passen op balkons, in kleine én grote tuinen. De auteurs beginnen met d... »
 
 
 
 
 

Duurzaam tuinieren
Duurzaam tuinieren door Anne Wieggers
We worden dagelijks om de oren geslagen met cijfers over massale insectensterfte, het verdwijnen van vogelsoorten en we horen de ergste horrorverhalen over het ... »
 
 
 
 
 

Duurzaam handboek voor de luie tuinier
Duurzaam handboek voor de luie tuinier door Loethe Olthuis
<h3>Adviezen en praktische tips voor een duurzame tuin.</h3><p>Klimaatverandering, stikstof, bestrijdingsmiddelen, vervuiling... soms lijken we machteloos te st... »
 
 
 
 
 

Houd je tuin gezond
Houd je tuin gezond door Bärbel Oftring
<p>Elke tuinliefhebber is blij wanneer alles groeit en bloeit. Maar soms worden bladeren bruin en beginnen ze af te sterven, of je ontdekt iets wat er niet hoor... »
 
 
 
 
 

Pluktuin
Pluktuin door Jennita Jansen
Ook zonder tuin en groene vingers kun je met de supersimpele kistjesmethode je eigen pluktuin maken. Je hoeft niet eens een tuin te hebben. Een paar kistjes, po... »